به گزارش کلاله خبر، علیرضا قدمی بعد از ظهر امروز در همایش هفته احترام به قوانین راهنمایی و رانندگی استان گلستان که در سالن شرکت گاز استان برگزار شد اظهار داشت: بر اساس آمار مذکور، استان گلستان به تناسب فراوانی موتورسیکلتها، متاسفانه حتی از پرجمعیتترین استانها نیز در میزان تصادفات بالاتر است.
هدفگذاری اولیه استان در تلفات باید در بحث موتورسواران معطوف شود
وی با تاکید بر اینکه هدفگذاری اولیه استان در تلفات جادهای باید در بحث موتورسواران معطوف شود متذکر شد: در مراحل بعدی نیز لازم است تا توجهات خود را به سمت وسایل نقلیه و عابران پیاده متمرکز کنیم.
سرپرست پلیس راه گلستان با بیان اینکه تصویب و تنظیم قوانین از الزامات زندگی اجتماعی در جامعه بشری است تصریح کرد: بعد از به وجود آمدن مصنوعات بشری، نیاز وسایل نقلیه به قوانین و مقررات ضروری به نظر میرسید.
قدمی یادآور شد: همراه با ورود وسایل نقلیه به کشور، قوانین به فراخور حال با نقاط قوت و ضعف تصویب و اجرا شد.
وی خاطرنشان کرد: در دوره قاجار بود که نخستین وسیله نقلیه وارد کشور شد و نخستین تصادف نیز در سال 1305 اتفاق افتاد که چاره آن تنها در اجرای قوانین و مقررات برای گریز از تبعات بشری است.
در رعایت قوانین و مقررات شاهد تاخر فرهنگی بودهایم
سرپرست پلیس راه گلستان بیان داشت: متاسفانه در رعایت قوانین و مقررات شاهد تاخر فرهنگی بودهایم و در این قضیه میبینیم هنوز فرهنگ استفاده از وسایل موتوری به تناسب تکنولوژی آن بسط و گسترش پیدا نکرده است و آسیبهایی در این حوزه گریبانگیر استان است.
قدمی با بیان اینکه سالانه 20 هزار کشته در حوادث رانندگی رخ میدهد ابراز داشت: برخی تصور میکنند تصادفات رانندگی یک قسمت و سرنوشت است اما باید بپذیریم که تصادفات و تلفات جادهای، نتیجه خطاست.
وی اضافه کرد: عقیده داشتن به تقدیر در تصادفات متاسفانه دیدگاه بدی است که مردم نسبت به این قضیه دارند لذا تا زمانی که این تعبیر از تصادفات باشد ما دچار زحمت خواهیم شد و لازم است تلاش برای تغییر افکار مردم صورت بگیرد که البته برای رسیدن به این مهم نیازمند دوره طولانی مدت هستیم.
سرپرست پلیس راه گلستان در پایان تاکید کرد: همه باید در فرهنگسازی رعایت قانون و مقررات رانندگی در بین مردم تلاش کنیم تا شاهد کمترین تصادفات و تلفات جادهای باشیم./گلستان ما به نقل از فارس
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده