کارشناس پژوهشکده فضای مجازی کشور گفت: هدف دشمن از بستر سازی های فضای مجازی، از هم پاشی کانون خانواده ها است.
به گزارش کلاله خبر، روح الله مؤمن نسب در جمع فعالین فضای مجازی شهرستان کلاله اظهار داشت: در حال حاضر فضای مجازی همه ابعاد زندگی بشر را در برگرفته است به طوریکه بجای استفاده انسان از فناوری، فناوری در حال استفاده از انسان است.
وی افزود: ورود فناوری به خانواده ها باعث این شده که 60 درصد از کودکان ایرانی دچار کم تحرکی شوند که این خود عوارض جبران ناپذیری در بر خواهد داشت.
کارشناس پژوهشکده فضای مجازی کشور ادامه داد: فضای مجازی علاوه بر عوارض جسمی و روانی، با مسلط شدن بر تفکرات و فکر انسان، به مرور زمان بر رفتار انسان نیز تاثیر می گذارد.
مومن نسب تاکید کرد: ضریب امنیت اطلاعات به شدت در حال کاهش است و تمامی اطلاعات در فضای مجازی خواسته یا ناخواسته در 15 نقطعه کپی می شود و در نهایت در سرورها ی آمریکایی و غربی ذخیره خواهد شد.
وی بهترین بستر برای تهاجم فرهنگی را فضای مجازی دانست و افزود: جنگ جدید جنگ در خانواده ها است و دشمن به این نتیجه رسیده است که با جنگ با دولت ها به نتیجه دلخواه نخواهد رسید لذا در این فضا کانون خانواده ها را هدف گرفته است.
این مسئول گفت: در خصوص فضای مجازی دو دیدگاه وجود دارد به این صورت که برخی بر این باورند که باید به روش های سنتی روی آورد و برخی نیز بر ادامه استفاده نادرست از این بستر تاکید می کنند که هر دو دیدگاه درست نیست.
کارشناس پژوهشکده فضای مجازی کشور هشدار داد: اعتیاد به بازی های رایانه ای خطرناک تر از اعتیاد به مواد مخدر است چرا که سم زدایی جسم امکان پذیر است، اما رفع مشکلات روانی مستلزم زمان طولانی است و در برخی موارد امری ناممکن می باشد.
وی در تکمیل گفته های خود تصریح کرد: هر ایرانی سالانه بیش از 3200 ساعت از عمر خود را صرف کار کردن با گوشی و فضای مجازی می کند و این موضوع نوعی اعتیاد محسوب می شود.
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده