یک متخصص تغذیه آمادگی تغذیهای برای استقبال از ماه مبارک رمضان را عامل موثری در کاهش مشکلات روزهداری در این ماه عنوان کرد.
خبرگزاری ایسنا: یک متخصص تغذیه آمادگی تغذیهای برای استقبال از ماه مبارک رمضان را عامل موثری در کاهش مشکلات روزهداری در این ماه عنوان کرد.
دکتر یحیی پاسدار اظهار کرد: برخلاف عقیده برخی افراد که در روزهای مانده به ماه مبارک رمضان حجم غذایی خود را با هدف افزایش ذخیره بدن جهت روزهداری افزایش میدهند، این کار موجب افزایش مشکلات شده و روزهداری را برای افراد سختتر خواهد کرد.
وی تصریح کرد: بهترین اقدام جهت کاهش فشار گرسنگی و تشنگی در روزهای ماه مبارک رمضان این است که از یک هفته تا 10 روز قبل از شروع ماه مبارک، حجم غذای مصرفی به تدریج کاهش داده شود.
پاسدار اظهار کرد: این کار موجب شده سطح متابولسیم و سوخت و ساز بدن کاهش داده شود و بدن به شرایط کم غذایی در زمان روزهداری عادت کند.
این متخصص تغذیه اظهار کرد: در این زمینه مصرف تمام گروههای غذایی متناسب با هم باید کاهش داده شود و در این بین کاهش مصرف مواد نشاستهای اهمیت بسیاری دارد، زیرا موجب خواهد شد بدن در روزهای مانده به ماه مبارک رمضان به برداشت قند از منابع دیگر بدن عادت کند.
پاسدار افزود: در کنار انجام این کار، تمام عادات غذایی مانند مصرف میان وعدهها و نیز مصرف بیش از حد چای و سایر نوشیدنیها مانند قهوه و نیز مصرف موادی مانند شکلات و شیرنی باید کنار گذاشته شود.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خاطرنشان کرد: این کار موجب خواهد شد تا سطح این مواد در خون کاهش پیدا کرده و وابستگی به آنها به ویژه در زمینه قهوه و شکلات کاهش یابد.
وی افزود: عدم انجام این کارها و ادامه عادات غذایی تا شروع ماه رمضان موجب خواهد شد تا در روزهای ابتدای روزهداری افراد دچار علائمی مانند سردرد و سرگیجه شده و تحمل روزهداری برای آنها دشوار شود.
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده