عزم جدی فرماندار آق قلا برای تغییر رئیس برتر بیمارستان آل جلیل در سال همدلی و همزبانی / آقای هیوه چی : سلامت مردم شوخی بردار نیست!

1394-01-26 04:01:39
0
82

موضوع از آنجا آغاز شد که دستور تنزل جایگاه برای دو تن از پرسنل بیمارستان آل جلیل از سوی حراست دانشگاه علوم پزشکی به دلیل تخلفات صادر گردید و یکی از این اشخاص ( ع ا ) بوده که بعد ها به عنوان پرچمدار اصلی منتقدین شروع به فعالیت کرده است.

 

 

 

به گزارش کلاله خبر، چند وقتی است که کش و قوس های بین دکتر آقاپور رئیس بیمارستان آل جلیل آق قلا و برخی از مسئولین شهرستان بالا گرفته و موجب ایجاد تنش هایی شده است.

موضوع از آنجا آغاز شد که دستور تنزل جایگاه برای دو تن از پرسنل بیمارستان آل جلیل از سوی حراست دانشگاه علوم پزشکی به دلیل تخلفات صادر گردید. یکی از این اشخاص ( ع ا ) بوده که بعد ها به عنوان پرچمدار اصلی منتقدین شروع به فعالیت کرده است.

پس از این اتفاق این اشخاص با همکاری چند پرسنل دیگر اقدام به انتقاد های بسیار زیادی از رئیس بیمارستان انجام داده و نامه ای با این عنوان و بیان مشکلات بیمارستان به رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ارسال نموده اند و رونوشت آن به وزارت بهداشت ، استاندار، نماینده ولی فقیه، فرماندار، امام جمعه، اعضای شورای شهر و ... ارسال شده است.

عزم جدی فرماندار برای مخالفت با دکتر آقاپور

از طرفی با هیوه چی فرماندار شهرستان مذاکراتی انجام داده و با تشریح شرایط بیمارستان، وی را برای تغییر ریاست بیمارستان مجاب نمودند.این را می توان از صحبت های دکتر آقاپور پی برد که می گوید: " پرسنل من برای مشکلات خود نیاز به واسطه گری ندارد ". البته نمی توان به حتم این موضوع را دلیل عزم جدی فرماندار برای تغییر این مدیر دانست.

از اینجا بود که تنش بین فرمانداری و مدیریت بیمارستان آل جلیل بالا گرفت و فرماندار نیز با ارسال پیام هایی خواستار تغییر رئیس بیمارستان آل جلیل شد. سایت اولکامیز هم که ید بیضایی در ایجاد تنش سیاسی که باعث عقب ماندگی شهرستان های ترکمن نشین دارد، در اقدامی به انتشار نامه 15 بندی منتقدین دست زد. چرا که این کار می بایست از طریق مجاری قانونی پیش برود نه با رسانه ای کردن موضوع و برهم زدن جو سیاسی و تشویش اذهان عمومی.

البته دکتر آقاپور در جایی دیگر گفته است "انشالله بتوانم با فرماندار نشستی داشته باشم تا این مسائل را برای ایشان نیز تشریح نمایم. " از این جمله نتیجه می گیریم ،تا چند روز پیش دکتر آقاپور نتوانسته با فرماندار دیداری داشته باشد تا در برابر انتقادات از خود دفاع کند.

حالا برای بیان نکته ای ، به چند سال قبل بر می گردیم. زمانیکه دکتر هفت سوار از اقوام کرد و اهل تسنن ریاست بیمارستان را بر عهده داشت. در آن زمان با ایجاد جوی قومیتی بین کارکنان بومی، ترکمن و فارس دانشگاه تصمیم گرفت تا ریاست بیمارستان را از وی بگیرند.

البته این تمام دلیل ماجرا نبوده است و منتقدان امروز، در آن زمان هم تلاش های بسیار زیادی را برای عزل این مدیر بکار بردند. در آن زمان چشم های همه به سوی انتخاب یک مدیر ترکمن بود ولی دکتر آقاپور رئیس شبکه بهداشت و درمان آق قلا با حفظ سمت عهده دار رئیس بیمارستان آل جلیل آق قلا شد.

حال به موضوع اصلی بر می گردیم. بنابراین خطاب فرماندار فقط به تغییر رئیس بیمارستان آل جلیل ختم نمی شود، و عدم حضور دکتر آقاپور در جلسات شهرستان نشان دهنده این موضوع می باشد که وی باید از رئیس شبکه بهداشت و درمان آق قلا نیز برکنار گردد.

دکتر آقاپور در گفتگو با سایت محلی اسپی دژ گفته است که پس از ارسال نامه 15 بندی منتقدین به رئیس دانشگاه علوم پزشکی، گروهی برای بررسی مشکلات به بیمارستان مراجعه کردند که کذب بودن اکثر موارد طرح شده به استناد مدارک و مستندات موجود محرز گردید.

همچنین در هفته های پایانی سال قبل تمامی بیمارستان های استان گلستان توسط کارشناسان وزارت بهداشت مورد ارزیابی ریزبینانه قرار گرفت که بیمارستان آل جلیل آق قلا توانست رتبه برتر و  اول (1+) را در این خصوص کسب کند.

کداخدامنشی شورای شهر آق قلا

شورای شهر آق قلا نیز دکتر آقاپور را فراخواند تا به سوالات منتقدین که برای آنها نیز ارسال شده بود پاسخ دهد. در یکی جلسات در چند روز گذشته باهدف ریش سفیدی و کاهش تنش برگزار شد، اعضای شورای شهر و شهردار آق قلا از اقدامات انجام شده در بیمارستان آل جلیل حمایت کردند که خبر آن با عنوان " حمایت دکتر شیرمحمدلی، اعضای شورای شهر و شهردار آق قلا از رئیس بیمارستان آل جلیل / آقاپور: پرسنل من برای بیان مشکلات نیازی به واسطه گری ندارند " درج گردید.

روز بعد اعضای شورای شهر با فرماندار آق قلا جلسه ای پیرامون دهکده توریستی سنتی آق قلا برگزار کردند. همان روز بود که موضع برخی از اعضای شورای به گونه 180 درجه ای تغییر پیدا کرد و با گفتگو در سایت اولکامیز که ماهیت آن بر همگان مشخص است حمایت خود را از دکتر آقاپور تکذیب کردند.

حال آیا نمی توان این تصور را داشت که عزم جدی فرماندار برای تغییر این مدیر شهرستانی توانست بر نظر اعضای شورای شهر که با آرای مردم انتخاب می شوند تحمیل گردد؟؟

به تعبیر سایت محلی ارکین نیوز ، اعضای شورای شهر سیاست یک بام و دو هوا را در پیش گرفته اند. از طرفی منکر اقدامات انجام شده در بیمارستان نمی شوند ولی در طرف دیگر فرماندار شهرستان قرار دارد و از طرفی نگاهی هم به مردم دارند که مبادا با حرکتی محبوبیت خود در بین مردم  را از دست بدهند.

سیاه نمایی علیه رئیس بیمارستان آل جلیل آق قلا در اولکامیز

البته همه اعضای شورای شهر این چنین رفتاری را نداشتند. به عنوان مثال حاج خلیل ماهری که سعی می کند به عنوان رئیس شورای شهر انتخاب گردد موضع مشخصی داشته است. وی در گفتگو با اولکامیز با ترسیم فضایی تاریک از بیمارستان، انتخاب دکتر آقاپور را قحط الرجال و دردناک توصیف کرده است.

 و حتی کسب رتبه 1+ را از طرف دکتر آقا پور یک ادعا قلمداد کرده است. در صورتی که دکتر آقاپور تصویر گواهی نامه اعتبار بخشی ملی بیمارستان که به امضای مدیرکل دفتر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان رسیده است را به عنوان سند و مدرک ارائه داده است.

حتی پیشرفت های دو سال اخیر دکتر آقاپور را به رئیس سابق بیمارستان نسبت داده شد که آن هم جای سوال دارد. چرا که رتبه بیمارستان از رتبه 2  با دو درجه ارتقاء به رتبه 1+ رسیده است.

 اما گویا تنش ها همچنان ادامه دارد.... به طوریکه در سال همدلی و همزبانی در جلساتی که با حضور فرماندار برگزار می گردد جایی برای حضور دکتر آقاپور وجود ندارد. تنش های به وجود آمده قطعا به نفع مردم نمی باشد. در چند سال گذشته و در طول زمان های مختلف نیز همین بحث پیش آمده است.

 و عده ای سعی دارند این مدیر غیر بومی و برتر که خدمات بسیاری را در بیمارستان انجام داده است را عزل کنند تا یک مدیر بومی را به جای آن انتصاب کنند تا حال و هوای بیمارستان همانند رئیس سابق گردد. البته رئیس سابق بیمارستان نیز با تلاش های همین منتقدان به پرچم داری (ع ا ) که در آن زمان نیز با تنزل درجه روبه رو گردیده بود برکنار شد.

سخنی با منتقدین:

 منتقدین از راه های قانونی باید به مشکلات رسیدگی کرده و به خواسته های خود برسند؛ البته خواسته های اجرایی.

خواسته هایی که مطابق با قوانین، مقررات و آیین نامه هاو سطح بیمارستان و شهرستان باشد نه بر اساس خواسته های شخصی. اگر به غیر از این راه انجام دهند باعث به وجود آمدن تنش در شهرستان خواهد شد و به جز دوری از مسیر پیشرفت چیزی به دنبال نخواهد داشت.

تمکین به قانون اصلی ترین راه می باشد. نمونه خیلی بزرگتر در چند سال قبل به وجود آمده که کشور در حدود 8 ماه به آشوب کشیده شد و دلیل آن هم عدم تمکین به قانون بوده است. پیش کشیدن بحث های قومی و بومی برای پرسنل اقدامی شرمسار کننده است. چرا که اقوام ترکمن در دستگاه های سراسر استان و در جاهای مهمی بکار گیری شده اند.

پس طبق نظر شما اگر بکارگیری پرسنل فارس در بیمارستان یک سوء مدیریت می باشد، در دستگاه های دیگر استانی نیز می بایست اقوام ترکمن و غیر بومی اخراج گردند و یا در دستگاه های دیگر شهرستان نظیر فرمانداری نیز اقوام فارس باید عزل گردند. در صورتی که در شهرستان آق قلا همه اقوام با وحدت در کنار هم در حال زندگی می باشند./گلستان ما

 

نظرات

متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده

ثبت دیدگاه

خانه شهرستان گلستان اخبار