در حاشیه نشست امروز مدیر کل آموزش و پرورش گلستان با ائمه جمعه استان بسته فرهنگی توزیع شد که در آن کتابچه ای متعلق به یکی از آقازاده های استان بود که احتمال کاندیدا شدن وی برای خبرگان سال آینده را تقویت می کند .
به گزارش کلاله خبر به نقل از گلستان ما ، نشست ائمه جمعه استان و مدیر کل آموزش و پرورش گلستان و برخی همکاران وی ، صبح امروز در اداره کل آموزش و پرورش استان گلستان برگزار شد .
در این جلسه وطنی مدیر کل آموزش و پرورش گلستان و چند تن از ائمه جمعه برخی شهرستان های استان گلستان به مناسبت بازگشایی مدارس و نقش آمورش و پرورش تریبت نسل فردا ، عملکرد اداره کل و مدیریت آموزش و پرورش در برخی شهرستان ها و ... سخنانی ایراد کردند .
نکته جالب این مراسم بسته فرهنگی بود که در پایان این مراسم بین حضار توزیع شد که در هر بسته 3 جلد کتابچه ای با عنوان " غیبت و حیرت " ( مطالبی در باب مهدویت ) قرار داده شده بود که حاوی متن سخنرانی فرزند یکی از علمای استان در مراسم نیمه شعبان برگزار شده در امامزاده نور بود .
روی جلد این کتاب و در صفحه اول آن از این روحانی جوان تحت عنوان " آیت الله " نام برده شده و پشت جلد نیز تصویری از این فرد دیده می شود که گمانه زنی ها برای کاندیدا شدن وی برای انتخابات خبرگان سال آینده را تقویت می کند در حالی که پدر وی هم اکنون در مجلس خبرگان رهبری حضور دارد .
از طرفی محمدرضا وطنی مدیر کل آموزش و پرورش استان گلستان که تا کنون بارها داد سیاسی نبودن فعالیت ها و اقداماتش در طول مدت تصدی سکان آموزش و پرورش استان را بر زبان رانده ، چه پاسخی برای این بسته فرهنگی و کتابچه حاوی آن دارد ؟ فلسفه توزیع این کتابچه با این موضوع خاص ، توسط اداره کل آموزش و پرورش گلستان در بین ائمه جمعه استان چیست ؟ آیا مردم ، رسانه ها و نخبگان استان باور کنند که اقدامات و عملکرد مدیر کل آموزش و پرورش در راستای منافع جناح و شخص خاصی در استان نیست ؟
در همین زمینه جای این سوال جدی وجود دارد که آیا آقای وطنی حاضر می شد کتاب یک روحانی دیگر را که فقط احتمال دارد کاندیدای انتخابات مجلس خبرگان یا شورای اسلامی باشد در داخل همین بسته فرهنگی بگذارد و به ائمه جمعه استان اهدا کند .
لازم به ذکر است سال گذشته نیز بنرهایی در سطح شهر گرگان نصب شده بود که برای دهه اول محرم برنامه های این آقازاده را تحت عنوان " آیت الله " اطلاع رسانی کرده بود که بعد از انعکاس آن در رسانه ها ، عنوان شده بود که جمعی از طرفداران عامل این کار بودند و به صورت خودسر اقدام به این کار نموده بودند .
همچنین در مراسم رونمایی از چند کتاب مربوط به موسسه میرداماد هم که در سال گذشته با حضور حجه الاسلام والمسلمین ناطق نوری رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری در تالار فخر الدین اسعد گرگانی برگزار شد ، در بنر تبلیغاتی پشت صحنه مراسم و معرفی چند باره مدیر موسسه میرداماد توسط مجری برنامه ؛ از وی با عنوان " حجه الاسلام " یاد شد و در نشریه ای هم که در ورودی تالار توزیع می شد ، گفتگویی اختصاصی با مدیر موسسه میرداماد به چاپ رسیده بود که در آن هم ، چند بار از وی با عنوان " حجه الاسلام " یاد شده بود .
ولی این بار در این کتابچه 2 بار از عنوان " آیت الله " برای وی استفاده شده است ، آیا درج لقب " آیت الله " در این جریده نیز کار همان طرفداران دو آتیشه است یا با هدف خاص صورت گرفته است ؟
علی ایحال به نظر می رسد با توجه به در پیش بودن انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی در سال 94 ، لازم است از ورود زودهنگام و خارج از چهارچوب و موازین قانونی در مسائل انتخاباتی از سوی همه افراد و بخصوص ادارات و دستگاه های دولتی اجتناب بعمل آید و امکانات و فرصت های اداری و دولتی در اختیار اهداف و مقاصد افراد خاص قرار نگیرد و آموزش و پرورش به عنوان پرجمعیت ترین خانواده در ادارات دولتی و ستاد نمازجمعه به عنوان مهمترین تریبون رسمی نظام و مورد توجه و اعتماد مردم ، در این زمینه نیاز به مراقبت و توجه بیشتری دارند .
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده