سخنان امیر خمر که با تبلیغاتی خواندن بحث خروج لشگر 30 از شهر گرگان و اینکه این زمین صاحب دارد و در صورت خروج لشکر هم به خود کارکنان لشکر واگذار می شود ، گویا به مذاق حسین صادقلو شهردار گرگان خوش نیامد و وی بعد از سخنان امیر خمر جلسه را ترک کرد .
به گزارش کلاله خبر، جلسه شورای فرهنگ عمومی استان گلستان امروز با حضور یک مهمان ویژه بنام سردار سیدمحمد باقرزاده مشاور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح که سابقا رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس را بر عهده داشت برگزار شد.
احتمال می رود حضور سردار باقرزاده در گرگان به دلیل اختلاف نظرهای مسئولان استان گلستان بر سر چگونگی تکمیل احداث پارک موزه دفاع مقدس استان گلستان و ایجاد وحدت رویه و هماهنگی بین آنها بوده باشد .
یک ماه پیش بود که استاندار گلستان و نماینده ولی فقیه در یک اقدام هماهنگ در اولین جلسه هیات امنا پارک موزه دفاع مقدس استان گلستان با ساخت این مجموعه در تپه نورالشهدا گرگان یه صورت تلویحی مخالفت کردند و بعد از آن گمانه زنی های متعددی در خصوص انتقال آن به مکان کنونی پادگان لشکر 30 به گوش رسید .
عباس حسن نیا مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان گلستان که مجری ساخت پارک موزه دفاع مقدس در استان گلستان است ، در همان جلسه هیات امنا گفت : احداث این پارک موزه از حیث طراحی و کار اجرایی کلی پیشرفت داشته ؛ از طرفی هزینه های زیادی شده و تصویب مکان کار گروهی بوده و این طرح ملی است و بودجه ملی دارد وانگهی خروج لشکر 30 از شهر گرگان به این آسانی نبوده و نیست .
امیر خمر فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 30 گرگان روز گذشته 26 شهریور ماه در نشست خبری در لشکر 30 آب پاکی را روی دست مسئولان استانی ریخت و گفت : مسئولان چشم طمع به زمین پادگان لشکر 30 نداشته باشند و پررنگ کردن انتقال لشکر یک حرکت منافقانه و تبلیغاتی است که برخی افراد در پیش گرفته اند .
این اختلاف نظر ها باعث شد تا سردار باقرزاده مشاور سرلشکر فیروز آبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح امروز به گرگان بیاید تا بین مسئولان استانی هماهنگی لازم برای ساخت پارک موزه دفاع مقدس را ایجاد کند . به دلیل اینکه در زمان ریاست سردار باقرزاده بر بنیاد حفظ اثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کلید ساخت این مجموعه زده شد، وی دغدغه بسیاری دارد تا اختلافات کوچک باعث توقف ساخت این مجموعه نشود .
جلسه شورای فرهنگ عمومی استان امروز 27 شهریور ماه در محل دفتر نماینده ولی فقیه در استان گلستان و با حضور آیت الله نورمفیدی برگزار شد ، که در آن سردار باقرزاده با اشاره به نقش دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و حقی که شهدا به گردن ما دارند ، احداث این پارک موزه را برای گردآوری و نگهداری همه آثار به جای مانده از دوران دفاع مقدس از شهدا ، جانبازان و رزمندگان استان گلستان الزامی خواند و از مکان پیشنهادی فعلی که در حال ساخت است دفاع کرد .
اما استاندار گلستان بعد از سخنان سردار باقرزاده مجددا صحبت های تکراری خود را عنوان کرد . صادقلو در جلسه قبلی هم گفته بود که پارک موزه مسکو در چندین هکتار هست و این فضا کم است و نباید جنگل را قطع کنیم و بهترین مکان همان لشکر 30 است و ... .
اما در ادامه امیر خمر ارشد آجا در شمال کشور با رد سخنان استاندار در مورد انتقال پادگان لشکر 30 ، صحبت های دیروز خود در نشست خبری را تکرار کرد و گفت : فرمانده ما مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قواست و ما تابع دولتمردان نیستیم . هر چند افتخار می کنیم به عنوان سربازی کوچک در کارهای فرهنگی شرکت کنیم .
صحبت های امیر خمر که با تبلیغاتی خواندن بحث خروج لشگر 30 از شهر گرگان و اینکه این زمین صاحب دارد و در صورت خروج لشکر هم ، به خود کارکنان لشکر واگذار می شود ، گویا به مذاق حسین صادقلو شهردار گرگان که از طرفداران پروپاقرص خروج لشکر 30 از گرگان است ، خوش نیامد و وی بعد از سخنان امیر خمر جلسه را ترک کرد ./گلستان ما
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده