سرویس علمی پژوهشی:

غذاهایی که موجب "افزایش هوش" می‌شود

1403-09-05 06:09:29
0
12

سرویس علمی پژوهشی: مصرف هفتگی پنج ماده غذایی می‌تواند باعث افزایش هوش کودکان شود.

 

به گزارش کلاله خبر، اولین ماده غذایی ماهی سالمون و آزاد است که منبع غنی پروتئین و اسید‌های چرب امگا 3 هستند که "سیستم عصبی" را تقویت می‌کنند.

همچنین سیب زمینی و تخم مرغ که سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامینA و گروه ویتامین B هستند موجب فعال کردن عصب‌ها و افزایش فعالیت مغزی حافظه و قدرت تفکر کودکان می‌شوند.

 میوه‌هایی مثل توت فرنگی به صورت جداگانه یا با ماست نیز موجب تقویت حافظه و ارتباط ذهنی کودک می‌شوند.

پنجمین ماده مغزی برای کودکان حبوباتی چون لوبیا چینی، لوبیا قرمز، عدس، لپه و سایر منابع غنی از اسیدهای چرب امگا 3 هستند که موجب خون رسانی در رگ‌ها و تقویت سلول‌های عصبی می شوند.

نظرات

متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده

ثبت دیدگاه

خانه شهرستان گلستان اخبار