سرویس اجتماعی: نظام رتبه بندی معلمان با مخالفت دولت مواجه شد و قرار است طی 4 تا 5 ماه آینده، دولت لایحه رتبه بندی معلمان را به مجلس ارائه دهد و امیدواریم این لایحه پس از تصویب در مجلس با شجاعت و مجاهدت آموزش و پرورش شکل اجرایی به خود بگیرد.
به گزارش کلاله خبر، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش در طول یکسال امکانپذیر نیست، گفت: نظام رتبه بندی معلمان با مخالفت دولت مواجه شد و قرار است طی 4 تا 5 ماه آینده، دولت لایحه رتبه بندی معلمان را به مجلس ارائه دهد و امیدواریم این لایحه پس از تصویب در مجلس با شجاعت و مجاهدت آموزش و پرورش شکل اجرایی به خود بگیرد.
عطاء الله سلطانی در گفتوگو با مهر اظهارداشت: برای اجرای طرح رتبه بندی معلمان، دولت باید از خود شجاعت به خرج دهد و آموزش و پرورش را حمایت کافی کندتا شاهد اجرای آن در سال آینده باشیم.
لایحه طرح رتبه بندی معلمان تا 5 ماه آینده باید به مجلس ارائه شود
وی با بیان اینکه لایحه طرح رتبه بندی معلمان باید تا 4 - 5 ماه آینده به مجلس ارائه شود درباره مخالفت وزیر آموزش و پرورش با بازنشستگی پیش از موعد کارکنان افزود: این موضوع به علت مخالفت دولت با بازنشستگی پیش از موعد در سال جاری مطرح شده است که آموزش و پرورش هم به عنوان دستگاه ذیربط باید آن را اجرا کند. البته آموزش و پرورش در موارد استثنایی باید با بازنشستگی پیش از موعد کارکنانش موافقت کند.
ساماندهی نیروی انسانی مازاد آموزش و پرورش در یکسال امکانپذیر نیست
سلطانی درباره آمارهای متعدد در حوزه نیروهای مازاد آموزش و پرورش گفت: اطلاعات ما بر اساس آمارهای ارائه شده از سوی وزیر آموزش و پرورش است و بر اساس آخرین آمار ارائه شده، این وزارتخانه 58 هزار نیروی مازاد و 50 هزار کمبود نیرو دارد. این اتفاق عجیبی در وزارت آموزش و پرورش است که در عین داشتن نیروی مازاد، وزارتخانه با کمبود نیرو مواجه است.
وی افزود: اولویت وزیر آموزش و پرورش ساماندهی نیروی انسانی است که من معتقدم ساماندهی این تعداد نیرو در طول یکسال امکانپذیر نیست و حداقل وزیر آموزش و پرورش به دو سال زمان برای بهبود نیروی انسانی خود احتیاج دارد.
به گفته این نماینده مجلس، وزیر آموزش و پرورش باید کمبود نیروی انسانی خود را از همین نیروهای مازاد جبران کند ضمن آنکه امسال آموزش و پرورش بین 14 تا 23 هزار بازنشسته دارد که می توان بخشی از نیروهای مازاد را جانشین نیروهای بازنشسته کرد.
وی توضیحات خود را اینگونه تکمیل کرد: یکی از مطالبات کمیسیون آموزش و تحقیقات ساماندهی نیروی انسانی و رفع ابهامات در این حوزه است و وزیر آموزش و پورش باید هر چه سریعتر اقدامات لازم را انجام داده توضیحات خود را به کمیسیون آموزش ارائه دهد.
برداشتن تعطیلی روزهای پنجشنبه بارمالی دارد
وی در خصوص سردرگمی والدین و معلمان مبنی بر برداشتن تعطیلی پنجشنبه ها برای سال تحصیلی آینده نیز تصریح کرد: وزیر آموزش و پرورش در توضیحاتی که به کمیسیون آموزش دادند اعلام کرده که برداشتن تعطیلی به صورت اختیاری و داوطلبانه است و نمی توان آمدن معلم و مدیر مدرسه را در روز پنجشنبه به صورت اجباری مطرح کرد.
سلطانی افزود: وزیر آموزش و پرورش باید هر چه زودتر و قبل از شروع سال تحصیلی آینده تکلیف روزهای پنجشنبه را برای معلمان، خانواده و دانش آموزان مشخص کند چرا که برداشتن کامل تعطیلی بار مالی روی دوش این وزارتخانه می گذارد و وزیر باید تدابیر لازم برای تامین هزینه های مالی را بیاندیشد. در چنین شرایطی باید دید آیا همچنان وزیر مصر به برداشتن تعطیلی پنجشنبه هاست یا نه؟!
عدم پرداخت افزایش 20 درصدی حقوق بخشی از مطالبات معوقه فرهنگیان است
وی درباره افزایش 20 درصدی حقوق فرهنگیان که هنوز در برخی از مناطق محقق نشده ادامه داد: بر اساس قانون تمامی کارکنان دولت باید حقوقشان 20 درصد افزایش پیدا کند و معلمان نیز مستثنی از این قانون نیستند اگر در حقوق فروردین یا اردیبهشت معلمان این افزایش حقوق دیده نشده است قطعا به عنوان بخشی از مطالبات معوقه آنها لحاظ شده و وزیر آموزش و پرورش متعهد به پرداخت آن در ماههای آینده است.
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده