سرویس علمی پژوهشی:

این شیرینی چشم را ضعیف می کند

1403-09-05 06:09:55
0
15


سرویس علمی پژوهشی: مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد مواد شیرینی و پرچرب باعث ایجاد تاری دید و آسیب دیدگی قرنیه چشم خواهند شد.

 

به گزارش کلاله خبر به نقل از باشگاه خبرنگاران، دانشمندان در آخرین تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که مواد غذایی شیرین باعث ایجاد آسیب‌ به شبکیه چشم می‌شوند و عروق خونی چشم‌ها را متورم و پرالتهاب می‌کند. 
بررسی‌ها نشان می‌دهند، زیاده‌روی در خوردن مواد قندی باعث افزایش شاخص قندخون می‌شود از این رو دیابت با سلامت چشم‌ها ارتباط مستقیم دارد. 

گفتنی است، بیماران دیابتی باید با کاهش مواد قندی از چشم‌های خود محافظت کنند و کودکان و نوجوانانی که نمره چشمشان بسیار بالاست و مجبور به استفاده از عینک هستند هنگام درس خواندن برای افزایش هوش و حواس و دید بهتر باید مصرف میوه و سبزیجات را به تنقلات شیرین و پرچرب ترجیح دهند. 

نتایج مطالعات نشان می‌دهند، سالمندانی که مبتلا به آب مروارید هستند نیز باید مصرف شیرینی‌جات را محدود کنند و برای سلامتی چشم‌های خود مصرف مواد شیرین را به حداقل برسانند.

نظرات

متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده

ثبت دیدگاه

خانه شهرستان گلستان اخبار