سرویس علمی پژوهشی: قندهای مصنوعی وارد معده میشوند، اما معده آنزیم مناسب برای تجزیه قند مصنوعی را ندارد.
به گزارش کلاله خبر به نقل از دانا، پیام فرحبخش متخصص تغذیه در خصوص قند و شکر مصنوعی گفت: این قندها عموما شیرینیشان بیشتر از قندهای معمولی هستند و خاصیتی که این قند و شکرها دارند، عموما توسط دستگاه گوارش قابل جذب نیستند و ما به همین شکل که این شیرینیها را دریافت میکنیم، به همین شکل هم آنها را دفع میکنیم.
وی اظهار داشت: با مصرف این قندها تقریبا انرژی دریافت نمیکنیم و بعضی از اشکال آنها انرژی جزئی به ما میدهند که در واقع در کالری روزانه محسوب نمیشود.
وی در ادامه گفت: این قندها طوری طراحی شدهاند که مزه آن کاملا شیرین است، ولی برای سیستم گوارشی قابل جذب نیستند، زیرا ما طعم شیرینی آن را حس میکنیم و این قند وارد معده میشود و آنجا که باید تجزیه شود، آنزیم مناسب برای تجزیه آن را نداریم.
این متخصص تغذیه گفت: این قندها معمولا ممانعت مصرف ندارند، حتی در زمان بارداری و شیردهی مشکلی ایجاد نمیکند.
وی در پایان گفت: افراد مبتلا به دیابت سعی کنند از این قندها به جای قند معمولی استفاده کنند، زیرا مصرف این قندها باعث میشود غذای بیشتری برای دریافت دیگر مواد کربوهیدراتی داشته باشند، ضمن اینکه محصولات متنوعی از جمله پولکی و آبنبات از قندهای مصنوعی در دسترس افراد است.
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده