سرویس علمی پژوهشی: در فصل زمستان كه هوا به علت وارونگي دما كثيف و آلوده ميشود مصرف برخي از مواد غذايي بيشتر ضرورت پيدا ميكند.
به گزارش کلاله خبر به نقل از عرش نیوز، بررسيها نشان ميدهند پياز باعث آرامش و از بين بردن تنشهاي روحي و عصبي شده و به دليل تركيبات گوگردي كه داراست ميتواند از ايجاد "سلولهاي سرطاني" جلوگيري كند و سرطان ريه را كاهش دهد. گفتني است، پياز به دليل تركيبات گوگردي و "سولفوري" ميتواند باعث افزايش سلامتي شود و از ورود هرگونه مواد سمي و آلوده موجود در هوا به "سيستم تنفسي" جلوگيري ميكند.
نتايج مطالعات نشان ميدهند كه مصرف مداوم پياز ميتواند "كلسترول خون" و فشار خون را كاهش دهد و گرفتگي رگها را از بين ببرد و به عنوان ماده غذايي ضروري در سوپ و ساير مواد غذايي اين روزها بايد در ميان غذاهاي سالمندان و كودكان گنجانده شود.
خواص درمانی پیاز:
- پیاز پخته، حبس البول و کم شدن ادرار را شفا می دهد و ادرار آور خوبی است.
- مصرف پیاز پخته به هر شکل که باشد برای رفع ناراحتی های روحی مفید است.
- مصرف پیاز پخته شده در سرکه، برای تقویت هاضمه، زردی (یرقان)، ورم طحال و استفراغ صفراوی مفید است.
- تخم پیاز طبیعت گرم دارد و خوردن 4 تا 5 گرم آن برای تحریک نیروی جنسی موثر است.
- قرار دادن پیاز پخته و گرم در محل سوختگی و یا قرار دادن آن در محل بواسیر اثر شفا بخش دارد، زیرا خون را به طرف سطح پوست انتقال داده و از تجمع خون در رگ های بواسیری می کاهد.
- اگر با آب پیاز چیزی روی کاغذ بنویسید، دیده نمی شود ولی همین که آن را گرم کنید و حرارت دهید، کلمات ظاهر می گردد.
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده