یک فعال در صنعت گردشگری در ایران گفت: 18.5 میلیون هکتار جنگل در کشور به 14.5 میلیون هکتار رسیده که چهار میلیون هکتار به اسم توسعه قطع شده است.
به گزارش کلاله خبر به نقل از جهان،محمد طالع در گفتوگو با فارس اظهار داشت: توریسم پایدار به معنای آن است که رشد و پیشرفت کنیم، اما به طبیعت ضربه وارد نکنیم.
وی افزود: امیرالمومنین (ع) میفرمایند هیچ درخت، نهر و چشمهای نباید قطع شود که اینها نشاندهنده توسعه پایدار است.
همه جاذبهها در روستاهاست/ رشد 12 درصدی جهانگردی روستایی
بنیانگذار گردشگری در ایران با تاکید بر اینکه همه جاذبهها در روستاها است، تصریح کرد: درصد رشد توریسم در دنیا به طور متوسط چهار درصد اما رشد طبیعتگردی و جهانگردی روستایی 12 درصد است.
طالع با بیان اینکه توریسم امروز به دنبال هتل پنج ستاره نیست بلکه به دنبال هویت است، خاطرنشان کرد: ادبیات توسعه هنوز در ایران جا نیفتاده، مسائلی که در کشور شاهد آن هستیم رشد هستند نه توسعه، در حال حاضر سوئد 80 درصد مواد سوختی خود را کنار گذاشته و از اتانول استفاده میکند که هیچ عوارضی برای منابع طبیعی نداشته باشد.
روستاها از بیشترین ظرفیت برای توسعه صنعت توریسم برخوردارند
بنیانگذار گردشگری در ایران یادآور شد: گلستان از 149 تپه تاریخی، 10 غار، 12 قلعه معروف، هشت پارک ملی و مناطق حفاظت شده، 16 تالاب و منابع آبی، 24 رودخانه کوچک کمآب، پرآب و متوسط آب، پنج آبشار و چندصد گونه گیاهی و حیات وحش برخوردار است که همه اینها ظرفیت روستایی است.
طالع بیان داشت: روستاها از بیشترین ظرفیت برای توسعه صنعت توریسم برخوردار هستند که اگر این موضوع شناخته شود میتواند علاوه بر رونق اقتصادی زمینه اشتغالزایی را نیز فراهم کند.
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده