معاون عمرانی استاندار گلستان گفت: اولویت کارگروه سیل و مخاطرات دریایی، برق و آب و فاضلاب استان در سال جاری، توجه به موضوع لایروبی رودخانههای در معرض خطر سیل استان است.
به گزارش کلاله خبر،
عبدالرضا دادبود صبح امروز در نشست تخصصی با اعضای کارگروه تخصصی سیل استان گلستان اظهار داشت: مطالعات جدید و مورد نیاز استان در این بخش باید توسط آب منطقهای و شهرداریها به عنوان اولویت مدنظر قرار گیرد.
مطالعات شهری باید به تایید کار گروه سیل برسد
وی تاکید کرد: مطالعات شهری در استان باید با به تایید کارگروه سیل استان برسد تا آب منطقهای و اعضای کارگروه به اتفاقات در این عرصه احاطه داشته باشند.
کارگروه سیل و مخاطرات دریایی، برق، آب و فاضلاب استان یکی از 14 کارگروههای تخصصی ذیل شورای هماهنگی مدیریت بحران است که مدیر عامل آب منطقهای استان از سوی استاندار گلستان به عنوان رئیس این کارگروه انجام فعالیت میکند.
تاکید بر پیشگیری از مخاطرات به عنوان محور برنامهریزی در مدیریت بحران گلستان
قایم مقام شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گلستان با اشاره به مطالعات شهرداری برای ساماندهی حوزه زیارت گرگان تصریح کرد: مشاور جدید برای مطالعات این منطقه به کار گرفته شده تا در زیارت یک تصمیم جامع براساس مخاطرات و قابلیتهای تهدیدی منطقه اتخاذ شود.
دادبود تصریح کرد: پیشگیری از مخاطرات باید به «عنوانمحور» برنامهریزی در مدیریت بحران و برنامهریزی شهری مورد توجه قرار گیرد.
تاکید بر نظارت و اعمال قوانین در ساخت و ساز شهری
وی با تاکید بر موضوع نظارت به عنوان مهمترین چالش مدیریت بحران در استان ادامه داد: با فعالسازی و افزایش توان کارگروههای تخصصی میتوان به این نظارتها جنبه عینی و عملی داد.
دادبود متذکر شد: بسیاری از کاستیها در حوزه مدیریت بحران و تخلفات ساخت و ساز شهری، به موضوع نظارت باز میگردد که نیازمند توجه بیشتر و تاکید بر اجرای صریح قوانین توسط عاملان و ناظران قانونی است.
دادبود با اشاره به اینکه موضوع پیشگیری در کشور آن چنان که باید مورد توجه قرار نگرفته است، اذعان داشت: در شرایط کنونی بیشترین هزینه کشور در مدیریت بحران به موضوع بازسازی اختصاص دارد و همیشه منتظر هستیم تا اتفاقی حادث شود تا برای بازسازی اقدام کنیم.
سرمایهگذاری در پیشگیری مانع از هزینههای اضافی در بازسازی است
وی اضافه کرد: در بسیاری از اوقات میتوان با هزینههایی به مراتب کمتر در چرخه پیشگیری، مانع از هزینههای گزاف و غیرقابل جبران در بخش بازسازی شد.
معاون عمرانی استاندار گلستان اشاره به برگزاری همایش ساختمان، سازههای زیرزمینی و شریانهای حیاتی در اواخر هفته گذشته در گرگان افزود: برگزاری چنین همایشهایی تخصصی، راه را برای تبادل اندیشه و تجربهاندوزی از صاحبنظران این عرصه در ابعاد ملی و بینالمللی فراهم میسازد.
دادبود یادآور شد: استقبال گلستانیها از این همایش نشان داد که استان به موضوعات علمی از این دست نگاه ویژهای دارد و میتوان این چنین گفتمانهایی را در موضوعات مرتبط با مدیریت بحران تکرار کرد.
استان گلستان با جمعیتی بالغ بر یک میلیون و 700 هزار نفر در شمال شرقی کشور قرار دارد./فارس
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده