رئیس ستاد تسهیلات و نظارت بر سفرهای نوروزی کلاله با تبریک فرا رسیدن سال 1392 هجری شمسی گفت: زیارتگاههای این شهرستان هر سال پذیرای هزاران نفر از مسافران نوروزی و گردشگران هستند.
به گزارش کلاله خبر،محمدتقی قزلسفلی پیش از ظهر امروز در جمع اعضای ستاد تسهیلات و نظارت بر سفرهای نوروزی شهرستان کلاله اظهار داشت: زیارتگاهها محل آرامش مردم به ویژه شیعیان هستند.
وی افزود: مردم ایران هر سال با سفر به استان گلستان و کلاله در زیارتگاههای این شهرستان حضور یافته و در خلوت خود با معبود یگانه به راز و نیاز میپردازند.
منطقه زیارتی خالد نبی شهرستان کلاله
کلاله دو زیارتگاه معروف به نامهای «خالدنبی» و «امام عبدالله» دارد
فرماندار کلاله خاطرنشان کرد: این شهرستان دو زیارتگاه معروف به نامهای «خالد نبی» و «امام عبدالله» دارد.
قزلسفلی تصریح کرد: زیارتگاه خالد نبی کلاله از شرق به کوههای «بابا شملک» و از شمال، جنوب و غرب به «هزار دره» اطراف پیوسته است.
به گفته وی، زیارتگاه امام عبدالله از جنوب به روستای «حیدرآباد»، از غرب به روستای «تگک» و از شرق و شمال به زمینهای کشاورزی محصور میشود.
«چشمه آقسو» در شمال شرقی کلاله است
رئیس ستاد تسهیلات و نظارت بر سفرهای نوروزی شهرستان کلاله ادامه داد: کلاله علاوه بر این زیارتگاهها اماکن تفریحی و گردشگری جذاب دیگری نیز دارد.
قزلسفلی تصریح کرد: در طول سال جمع زیادی از مسافران از «چشمه آقسو» در شمال شرقی کلاله بازدید میکنند.
وی پارکهای شادی در مرکز این شهر را یکی دیگر از جاذبههای تفریحی کلاله برشمرد.
مسافران هر سال از «چشمه زاو» و «دیوار بزرگ گرگان» بازدید میکنند
فرماندار کلاله با بیان اینکه این شهرستان جاذبههای گردشگری دیگری نیز دارد، اظهار داشت: «چشمه زاو» و «کاوش دیوار بزرگ گرگان» در روستاهای «قرهدیب»، «یساقلیق» و «قره یسر یا گرگر» بخش دیگری از این جاذبهها هستند.
شهرستان کلاله در شرقیترین نقطه استان گلستان واقع شده و با 4 هزار و 962 کیلومتر مربع وسعت، حدود 200 هزار نفر جمعیت دارد.
کلاله از شرق به خراسانشمالی، از جنوب به استانهای سمنان و خراسان، از غرب به آزادشهر و گنبدکاووس و از شمال به جمهوری ترکمنستان محدود میشود.
به دنبال تغییر اسامی شهرها در سال 1316 خورشیدی، کلاله جایگزین نام «آیدرویش» به معنای «ماهدرویش» شد. کلاله از شهرهای مهم استان گلستان به شمار میرود.
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده