ازسرگیری عمره از ۱۵ مهر؛

جده از پروازها حذف شد

1405-06-16 08:06:25
0
14
جده از پروازها حذف شد
عمره که قرار بود از اواخر شهریور از سر گرفته شود حالا با تأخیر به نیمه مهر رسیده است و این‌بار با تغییراتی در نحوه اعزام زائران همراه خواهد بود

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  «کلاله خبر» و به نقل از فارس؛ پس از بیش از هفت ماه توقف، عمره حالا دوباره در مسیر اجرا قرار گرفت. رئیس سازمان حج و زیارت علیرضا رشیدیان گفت که «مرحله نخست اعزام‌ها از ۱۵ مهر آغاز می‌شود و تا ۲۰ آذر ادامه دارد.» این در حالی است که زائر هنوز نمی‌داند چه زمانی و با چه هزینه‌ای می‌تواند ثبت‌نام کند.

آخرین اعزام عمره‌گزاران ایرانی اسفند سال گذشته انجام شد و پس از آن، جنگ و شرایط منطقه‌ای ادامه اعزام‌ها را متوقف کرد. بعد از حج نیز با وجود آمادگی عربستان برای پذیرش زائران ایرانی، عمره به دلیل مشخص نبودن وضعیت ارز و هزینه سفر ازسرگرفته نشد.

از یک ماه دیگر زائران ایرانی به مدت دو ماه به سرزمین وحی اعزام می‌شوند و در هر پنج روز ۲ پرواز به سرزمین وحی صورت می‌گیرد. البته پیش از این اعلام شده بود که در این بازه زمانی یک پرواز انجام خواهد شد. سرپرست عمره سعادت محمدجواد دانشیار می‌گوید که «زائران به‌جای جده برای نخستین‌بار فقط به فرودگاه مدینه و طائف اعزام می‌شوند.»

اعزام‌ زائران عمره قرار است از ۹ ایستگاه پروازی انجام شود که البته قابلیت افزایش تا ۲۱ ایستگاه را هم دارد تا زائران از شهر خود مسیر کوتاه‌تری تا فرودگاه طی کنند.کارشناس حمل‌ونقل مهرزاد علوی می‌گوید که «نمی‌توان برای هر شهر پرواز گذاشت. وقتی اعزام‌ها محدود و غیرروزانه است پراکنده کردن پروازها ظرفیت را خالی و هزینه سفر را بیشتر می‌کند.»اما کارشناس زیارتی علی‌ مرادی می‌گوید که «وقتی زائر از شهر خودش پرواز داشته باشد، عمره دسترس‌پذیرتر می‌شود. پروازها هم روزانه نیستند و می‌توان با تجمیع ظرفیت شهرها، صندلی‌ها را خالی نگذاشت و هزینه‌ها را کنترل کرد.»

کارشناسان می‌گویند که سازمان حج و شرکت‌های هواپیمایی از ابتدا تقویم اعزام و ظرفیت هر شهر را مشخص کنند. ایستگاه‌های کم‌تقاضا نیز به‌صورت تجمیعی فعال شوند.

نظرات

متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده

ثبت دیدگاه

خانه شهرستان گلستان اخبار