یه گزارش پایگاه خبری تحلیلی «کلاله خبر» صبح امروز مسیر خیابان شهید بهشتی شهرستان کلاله از انتهای خیابان و از قسمت پل تا زمینهای خانواده آگاهی، با دستور دادستان و پیگیریهای مستمر فرماندار و بخشدار مرکزی، با رضایت خانواده آگاهی بازگشایی شد.
این اقدام که با وساطت و همراهی معتمدین محلی و دهیاران منطقه صورت گرفت، روند اجرایی پروژه را تسریع بخشید. در این میان، دهیاران روستاهای فرید، همتآباد و خمیرآباد به همراه جمعی از معتمدین نقش مؤثری در پیشبرد این فرآیند ایفا کردند.
زرنگین، بخشدار مرکزی کلاله، در حاشیه این عملیات اظهار داشت: «این مسیر سالها به دلیل تعارضات ملکی و اختلافات میان کشاورزان مسدود مانده بود و مانع توسعه زیرساختی منطقه شده بود. خوشبختانه با همکاری خانواده آگاهی، گام مهمی در آزادسازی حریم برداشته شد.»
وی همچنین از نصب یادبودی به نام زندهیاد حامد آگاهی در محل مسیر بازگشاییشده خبر داد و افزود: «با همکاری ماشینآلات اداره راه و شهرسازی، عملیات تکمیلی آزادسازی مسیر از صبح فردا آغاز خواهد شد
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده