مجری طرح کاهش طلاق در شهرستان کلاله در گفتگو با خبرنگار ما، اظهار داشت: طبق بررسی ها و شواهد عینی شاهد تقویت و تحکیم بنیاد خانواده و مهارتهای زندگی در ایام قرنطینه بودیم.
علی فتاح افزود: انسان های موفق از سختی ها به عنوان فرصت استفاده می کنند و در مورد ویروس کرونا هم خانواده های زیادی با تغییر سبک زندگی از فضای قرنطینه به نحو مطلوب استفاده کردند.
وی قرنطینه را فرصتی جهت گفتگوی اعضای خانواده با هم دانست و گفت: برخی از والدینی که زمانی طولانی از شبانه روز را در محیط بیرون از منزل فعالیت داشتند و کمتر فرصت گفتگو با فرزندان را داشتند از این فرصت استفاده کرده و با گفتگو با همسر و فرزندان خود، آرامش را به آنها هدیه کردند.
مجری طرح کاهش طلاق استان گلستان گفت: قرنطینه فرصت با هم بودن اعضای خانواده را فراهم نموده است و از آنجایی که هدف همه اعضای خانواده یکسان و در جهت پیشگیری از بیماری بوده؛ لذا حس همدلی را بوجود آورده است.
وی با بیان اینکه بسیاری از خانواده ها در فضای قرنطینه به دور از مشکلات کاری و شغلی و استرس های ناشی از کار، از بعد روانی احساس آرامش نموده واین آرامش را به دیگر اعضای خانواده هم منتقل می کنند؛ گفت: توجه بیشتر والدین به فرزندان از طریق بررسی و مشارکت در استفاده از برنامه های آموزشی صدا و سیما، مدیریت استرس و اضطراب ناشی از احتمال وقوع پدیده ناخوشایند و کاهش آن با گفتگوی افراد خانواده، افزایش سواد رسانه ای و مطالعاتی وخلاقیت بسیاری از خانواده ها، ایجاد حس همکاری در فعالیت های منزل بین همسران و سایر اعضای خانواده، ایجاد حس خود مراقبتی و دیگر مراقبتی و افزایش احساس مسئولیت در خانواده ها، از جمله مزایای در کنار هم بودن اعضای خانواده، در این ایام بود.
مجری طرح کاهش طلاق شهرستان کلاله تصریح کرد: طی دو ماه اخیر میزان پرونده های ارجاعی طلاق دادگستری کاهش چشمگیر داشته است واین موضوع نشان دهنده کاهش اختلافات خانواده ها در موقعیت بحران است و اینکه بسیاری از مردم توانسته اند از بعد روانشناختی بحران کرونا را مدیریت نمایند.
انتهای پیام/
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده