به گزارش کلاله خبر به نقل از میزان، «باروت»، آشناترین بو برای او در ۴۰ سال گذشته بوده و است؛ هم خودش به بوی باروت نشسته بر تَنَش عادت دارد و هم دگران با این بو - که نشان از جهاد و جانفدایی است - آشنا هستند.
او که از ۲۹ سالگی تفنگش را به دست گرفت، حالا هم که ۶۳ ساله است هنوز «مَـــرد شماره یک و نابغه میدانهای نبرد» است. مرد شماره یک میدان نبرد است، اما تمام تلاشَش بر گمنام ماندن است.
نامش «قاسم» و نام خانوادگیاش «سلیمانی» است. هفتهای نیست که روزنامهها، نشریات و سایتهای اروپایی و آمریکایی از تاثیرگذاری این نام در پیروزیهای جبهه مقاومت در منطقه غرب آسیا سخن نگویند.
ترکیبهایی همچون «سردار سلیمانی»، «سرلشکر سلیمانی»، «ژنرال سلیمانی» و «حاج قاسم»، پرکاربردترین عبارات برای فرمانده نیروی قدس سپاه در ایران و همچنین منطقه و جهان است. این ترکیبها، پرکاربرد و آشنا هستند، اما روی لباس نظامی این سردار ایرانی، اثری از این نام و نشانها نیست. او یک فرمانده بدون اِتیکت(برچسب) نظامی است.
در همایش «سلام سردار» که دو سال پیش در دانشگاه تهران برگزار شد، سرلشکر «محسن رضایی» فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس که در آن زمان مسئولیت فرماندهی لشکر ثارالله کرمان را به حاج قاسم سلیمانی داده بود، پیرامون علاقه شدید او به گمنام بودن و گمنام ماندن گفت: «قاسم سلیمانی خودش را در گمنامی یافته و به همین دلیل میخواهد در گمنامی پرواز کند».
بهترین تعبیر از هدف والای حاج قاسم در رسیدن به شهادت و البته نیاز جدی محور مقاومت به این سردار رشید اسلام را حضرت آیتالله خامنهای در تاریخ ۱۹ اسفند سال ۹۷ بیان کردند. فرمانده معظم کل قوا در این روز و در مراسم اعطای نشان عالی ذوالفقار به سرلشکر سلیمانی، در خصوص ایشان گفتند: «انشاءالله خدای متعال به ایشان (سرلشکر سلیمانی) اجر بدهد و تفضّل کند و زندگی ایشان را با سعادت، و عاقبت ایشان را با شهادت قرار بدهد، البتّه نه حالا. هنوز سالها جمهوری اسلامی با ایشان کار دارد. امّا بالاخره آخرش انشاءالله شهادت باشد.»
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده