ما نمیتوانیم برای گذشت زمان و روند پیری چارهای بیندیشیم اما آنچه مهم است اینکه برای جلوگیری از روند پیری که نتیجه پیری ناشی از سن و پیری ناشی از نور آفتاب است، باید کاری کنیم که هسته انگور در این زمینه مفید است.
سلولهای پوست ما به دو علت پیر میشوند؛ یک علت آن، درست مانند دیگر سلولهای بدن و بهدلیل بالا رفتن سن و تغییرات ناشی از سن است که باعث میشود کارکرد و نوع فعالیت سلولهای مختلف دستخوش تغییر شوند…
همه این تغییرات دست به دست هم میدهند تا فرآیند اکسیداسیون در سلولهای پوست اتفاق بیفتد و روند پیری تسریع شود. عامل دومی که به پیری سلولهای پوست منجر میشود، اشعه آفتاب است. اتفاقا همین نورآفتاب نیز با عملکرد مشابه، باعث اکسیداسیون سلولهای پوست و تسریع روند پیری میشود.
ما نمیتوانیم برای گذشت زمان و روند پیری چارهای بیندیشیم اما آنچه مهم است اینکه برای جلوگیری از روند پیری که نتیجه پیری ناشی از سن و پیری ناشی از نور آفتاب است، باید کاری کنیم. مهمترین و بهترین کار ما این است که از آنتیاکسیدانها استفاده کنیم چون آنتیاکسیدانها میتوانند از اکسیداسیون سلولهای پوست جلوگیری کنند و پروسه پیری را به تعویق بیندازند.
علاوه بر این آنتیاکسیدانها باعث شادابی و نشاط پوست میشوند و عمل کلاژنسازی را در پوست تحریک میکنند. در حضور آنتیاکسیدانها، کلاژنسازی ادامهدارتر میشود و بهتر انجام میگیرد. اهمیت آنتیاکسیدانها تا آنجاست که در داروهای مختلفی که برای زیبایی وجود دارد و آنها را با نام ضدچروک یا محافظتکننده پوست میشناسید، از انواع آنتیاکسیدانها استفاده میشود.
اینکه میگویند قرص ویتامین E قرص جوانسازی است یا کرم ضدچروک با غلظت ۲۰ درصد از ویتامین C تهیه شده است به این دلیل است که این مواد جزو آنتیاکسیدانها هستند.
از دیگر آنتیاکسیدانها که نام آن را در داروهای ضدچروک شنیدهاید به ویتامین۳B و یک نوع کوآنزیم به نام ۱۰Q (کیوتن) اشاره میکنم. از نظر موادی که منشاء گیاهی دارند و در گروه آنتیاکسیدانها هستند نیز به ۳ مورد مهم اشاره میکنم که شما میتوانید با مصرف آنها به سلامت خود کمک کنید و روند پیری را به تاخیر بیندازید.
اولین آن چایسبز است. خود را عادت بدهید روزی یکی، دو لیوان کوچک چایسبز (البته بدون قند و مخلفات همراه دیگر) بنوشید تا به مرور متوجه خاصیت جوانسازی و شادابی آن شوید.
دوم یک اسیدچرب به نام «فرولیکاسید» و سوم عصاره دانه انگور است. اغلب ما به مصرف میوه عادت نداریم و اگر هم میوههای خوبی مانند انگور را میخوریم هستههای آن را درمیآوریم و فقط گوشت شیرینش را میخوریم در حالی که ارزش آنتیاکسیدانی فوقالعاده دانهانگور را نمیدانیم. پس، از این به بعد آن را دور نیندازید و خوب بجوید و بخورید.
بهطور خلاصه، همه آنتیاکسیدانهای ذکرشده را میتوانید در میوهها و سبزیهای تازه بیابید. با مصرف مقادیر قابلتوجهی از این ۲ گروه موادغذایی هم میتوانید پوست جوانی داشته باشید و هم به دلیل آنتیاکسیدانهایشان شاداب و سلامت و با اندامی متناسب از زندگی لذت ببرید.
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده