علی خانی در گفتگوی ویژه با سایت کلاله خبر اظهار داشت: قوه قضاییه در برخورد با جرایم سایبری حساسیت ویژه ای دارد و در این راستا یکی از معاونت های دادستانی کل کشور به این موضوع اختصاص یافته است.
وی افزود: قوه قضاییه از طریق پلیس فتا و سایر نهادهای ذیربط، نظارت جدی در این حوزه دارد؛ در دادسراها هم شعب ویژه با استفاده از قضات با تجربه برای رسیدگی به جرایم سایبری در نظر گرفته شده است.
دادستان شهرستان کلاله گفت: ریشه برخورد با بسیاری از معضلات فضای مجازی در خارج از دادگستری می باشد و این مهم نیازمند توجه ویژه دولتمردان است.
خانی تاکید کرد: شعار پیشگیری بهتر از درمان است؛ سرلوحه کار قوه قضاییه است و در این راستا اگر گزارشی قبل از وقوع جرم وصول شود، برای جلوگیری از جرم اقدامات لازم مبذول می شود و همچنین پس از وقوع جرم نیز قوه قضاییه تنها مرجع رسیدگی به جرایم سایبری است.
این مقام قضایی تصریح کرد: مردم باید این نکته را که نباید تصاویر و فیلم خصوصی خود را در فضای مجازی منتشر کنند، مدنظر داشته و در صورت اتفاق، به تهدیدات و باج خواهی ها توجه نکنند و در اسرع وقت به مراجع قضایی مراجعه کنند.
دادستان شهرستان کلاله متذکر شد: مردم از بازنشر اخبار و اطلاعاتی که به صحت آن اطمینان ندارند، خودداری کنند و باید هر یک از مردم یک سرباز فرهنگی در تولید محتوای فرهنگی باشند تا از این فضا استفاده بهینه شود.
خانی یادآور شد: با پیگیری های دادستانی و فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان کلاله مقدمات استقرار پلیس فتا در جهت تسریع در نظارت و پایش جرایم قضایی فضای مجازی انجام شده است.
وی در پایان گفت: خوشبختانه میزان جرایم سایبری در شهرستان کلاله نسبت به سایر شهرستان ها کمتر است.
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده