معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گلستان گفت: گلستان در جرایم اولویتهای 10گانه رشد اول را در کل کشور در زمینه «تهدید» دارد.
به گزارش کلاله خبر،حسین شعبانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در گرگان اظهار داشت: گلستان رتبه چهارم کشوری را در «توهین» دارد و این نشان میدهد که مردم هنوز الگوها و رفتارهای مناسب را فرا نگرفتهاند.
وی با طرح این سوال که باید ببینیم نبض گلستان چگونه میزند؟ پاسخ گفت: قوه قضائیه نبض دستگاههای عمومی و اداری کشور است که مشاوره در کاهش آسیبهای اجتماعی جوابگوی نبض جامعه نیست.
گلستان رتبه هفتم کشور در زمینه طلاق توافقی
به گفته شعبانی در بین اولویتهای 10گانه گلستان در زمینه طلاق توافقی، رتبه هفتم کشور را داراست.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گلستان به مقایسه حرایم سه دهه سوم سالهای اخیر پرداخت و تصریح کرد: در سه ماهه سوم سال 1389 تعداد 442 فقره پرونده وارد دستگاههای قضایی شد که در مقایسه با سه ماهه سوم سال 1390 به 460 فقره پرونده افزایش یافته و در سه ماهه سوم سال 1391 نیز 514 فقره پرونده با 58 پرونده افزایش وارد دستگاههای قضایی شده است.
شعبانی رتبه نهم اولویت جرایم را در زمینه گواهی عدم امکان سازش در گلستان عنوان کرد و افزود: در سه ماهه سوم سال 1389 تعداد 381 فقره پرونده، سه ماهه سوم سال گذشته تعداد 387 فقره پرونده و سه ماهه سوم سال 1391 تعداد 471 فقره پرونده در دستگاههای قضایی استان به ثبت رسیده است.
رشد اختلافات خانوادگی در گلستان
وی اضافه کرد: رتبه دهم اولویت جرم مربوط به الزام تمکین است که از سوی زوج ارائه میشود که در سه ماهه سوم سال 1389 تعداد 379 فقره پرونده، سه ماهه سوم سال گذشته تعداد 404 فقره پرونده و سه ماهه سوم سال جاری تعداد 456 فقره پرونده وارد دستگاههای قضایی استان شدند که این آمار رشد اختلافات خانوادگی را نشان میدهد.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گلستان ابراز داشت: رتبه سنی زوجین برای طلاق در بین زنان 20 تا 24 سال و در بین مردان 25 تا 29 سال است که بیشترین رتبه سنی را در طلاق نشان میدهد.
ضرورت توجه بیشتر به ایجاد کانون هماهنگی سازمانهای مشاوره
شعبانی خواستار توجه بیشتر به ایجاد کانون هماهنگی سازمانهای مشاوره محور شد و گفت: باید به لحاظ اعتبارات در این زمینه توجه ویژهای شود تا مراکز مشاوره را در شهرستانها نیز راهاندازی کنیم.
وی مدیریت قرارگاهی را ضرورتی مهم خواند و عنوان کرد: توان و ظرفیتی که در همه دستگاهها برای مشاوره وجود دارد باید از طریق مدیریت قرارگاهی مورد توجه قرار بگیرد تا بر اساس اولویتهای مهم مبادرت به مشاوره شود همچنین نیاز است تا ارتباط و هماهنگی مناسبی بین مراکز مشاوره برقرار شود.
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده