فرماندار کلاله گفت: کارگاه تولید پنیر شهرستان کلاله در صورت اخذ مجوز سیب سلامت از مرکز بهداشت استان، میتواند ظرفیت تولید خود را به ۴ تن پنیر افزایش دهد.
به گزارش کلاله خبر، فرماندار کلاله بمنظور بررسی مکان و کیفیت محصول لبنی شهرستان از کارگاه تولید پنیر لاکتیکی شهرستان بازدید کرد.
وی در حاشیه این بازدید گفت: این کارگاه تولید پنیر لاکتیکی سنتی با دریافت ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات از محل توسعه اشتغال روستایی و سرمایه اولیه راه اندازی شده است.
فرماندار کلاله افزود: این کارگاه تولیدی با اشتغال زایی ۳ نفر روزانه یک تن شیر را تبدیل به پنیرسنتی، و به بازار فروش عرضه می کند.
این مقام مسئول در پایان اظهار کرد: کارگاه تولید پنیر شهرستان کلاله در صورت اخذ مجوز سیب سلامت از مرکز بهداشت استان، میتواند ظرفیت تولید خود را به ۴ تن پنیر افزایش دهد و اشتغال پایدار خود را به ۸ نفر برساند.
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده