فرماندار کلاله با انتقاد از وضعیت نامناسب کشتارگاه کلاله، خواستار ساماندهی این کشتارگاه شد.
به گزارش کلاله خبر، محمد حمیدی در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی کلاله اظهار داشت: برای پیشگیری از تب کریمه کنگو؛ کشتار دام بعدازظهرها انجام شود.
وی ادامه داد: این اقدام باعث می شود تا لاشه دام های کشتار شده ساعاتی در یخچال قصابی ها در دمای زیر ۴ درجه بماند که کمکی به پیشگیری از تب کریمه کنگو است.
فرماندار کلاله در ادامه از وضعیت کشتارگاه کلاله انتقاد و تاکید کرد: کشتارگاه کلاله ازوضعیت خوبی برخوردار نیست؛ لذا نسبت به ساماندهی باید اقدام شود.
دکتر کلوی رئیس شبکه بهداشت و درمان کلاله در این جلسه از عدم اجرای مصوبه کارگروه در تعطیلی مرغ فروشی های زنده در سطح شهرستان انتقاد کرد و گفت: عرضه مرغ زنده و ذبح آن در مغازه علاوه بر آلودگی و مشکلات زیست محیطی؛ عامل انتقال بیماری برای شهروندان و مصرف کننده را فراهم می کند.
دکتر فرهاد تکه رئیس دامپزشکی کلاله در این جلسه گفت: از ۴۰ حکم صادر شده برای پلمپ مراکز عرضه و ذبح مرغ زنده در کلاله، فقط ۲ مورد اجرایی شده است و این جالب نیست.
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده