به گزارش کلاله خبر، «آخوند احمد قربانپور» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری تقریب در گلستان، اظهار کرد: پرچم در هر کشوری رمز بقاء استقلال، مقاومت و وحدت ملتها و کشورها است، در دین مبین اسلام نیز کعبه پرچم و نمادی از استواری، بالندگی و نیز نمایانگر بیداری پیروان این آیین مقدس محسوب می شود.
به گفته وی؛ پیوستگی خوبی میان برپایی مناسک حج و پویایی و بالندگی دین اسلام کاملا مشهود است؛ زیرا تا زمانی که مسلمانان حج را به جا می آورند دین اسلام نیز آن حیات و پویایی خودش را خواهد داشت.
مدیر حوزه علمیه اهل سنت خاتم الانبیاء شهر فراغی با اذعان بر مظهر عظمت،وحدت، یکپارچگی و نمایش قدرت امت اسلامی بودن مراسم حج، تصریح کرد: ملتهای مسلمان و بزرگان آنان همواره به موضوع وحدت بخش بودن مراسم حج بسیار اهمیت قائل شده و بر آن تاکید فراوان کرده اند.
وی، افزود: مسلمانان مراقب اختلاف افکنی های دشمن که با هزینه هنگفتی بین مسلمین در حال اجرا است باشند؛ زیرا هر یک از امت اسلامی که به این توطئه کمک کند، در تبعات این گناه بزرگ شریک خواهد بود.
به گفته وی؛ دستیابی به منافع و بهره های معنوی حج، مقدمه ای برای حصول به نتایج اجتماعی آن کنگره عظیم الهی است.
این عالم برجسته اهل سنت گلستانی، موسم عظیم حج را نمایش استحکام و قدرت دین مبین اسلام در مقابل کفار و دشمنان این دین الهی دانست و گفت: حج اگر با هوشمندی و بصیرت مسلمانان در جهت وحدت و برائت از مشرکان صورت بگیرد قطعا فتنه ها و نقشه های شوم دشمنان امت اسلامی را خنثی می کند.
وی، ادامه داد: حج با شعائر وحدت بخش خود، همدلی و انسجام مسلمانان را تقویت می کند.
به گفته آخوند قربانپور؛ امت اسلامی باید در همه جا و در همه حال وحدت خود را حفظ و دوستی و اخوت را پیشه خود کنند و نگذارند اختلافات جزئی آنها سبب سوء استفاده دشمنان قسم خورده شود و این اتحاد و همگرایی تنها در حین انجام مناسک حج نباشد.
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده