به گزارش کلاله خبر، کارگاه آموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا به منظور آشنایی نیروهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان کلاله با مطالب آموزشی، با حضوركارشناسان و كاردان هاي بهداشت محیط برگزار شد.
مهیار کلوی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کلاله در این کارگاه آموزشی گفت: با توجه به فرا رسیدن فصل گرما و احتمال شیوع بیمارهای منتقله از آب و غذا ، میوه و سبزیجات خواستار رعایت بهداشت آب و غذا شد و بر اینکه باید آموزشهای لازم را به گروه هدف داده شود، تاکید کرد.
وی افزود: ما در خصوص شیوع بیماری (بیماری منتقله از آب و غذا) در سال گذشته هیچ موردی نداشتیم و امیدواریم مردم شهرستان با رعایت کامل بهداشت آب و غذا دچار هیچ بیماری حاد روده ای نشوند.
شمس الدین کرکارشناس مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کلاله نیزگفت: یکی از راهکارهای جلوگیری از اینطور بیماری ها شستشوی مناسب سبزیجات و میوه ها قبل از مصرف است.
وی در ادامه سخنان خود در خصوص آخرین دستورالعمل بیماریهای منتقله از آب و غذا مخصوصاً بیماریهای حاد روده ای مطالبی را ارائه کرد.
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده