مسئلهای که پیش از این بارها توسط مسئولان نظامی ایران به خصوص مسئولان سپاه قدس پاسداران انقلاب اسلامی به وضوح بیان شده بود و میتوان آن را حاکی از اشراف اطلاعاتی دقیق نیروهای قدس در مسائل بین المللی و منطقهای دانست.
خبر دقیق سپاه قدس از هلاکت البغدادی
حجت الاسلام علی شیرازی مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه قدس پیش از این درباره اشراف سپاه قدس بر تحرکات تروریست ها گفته بود: سپاه قدس به صورت کامل در برابر تروریست ها ایستاده است، به همین دلیل تروریست ها نتوانستند به اهدافی که در منطقه دنبال می کردند، دست یابند.
وی همچنین درباره مرگ البغدادی سرکرده گروه تروریستی داعش نیز افزود: مرگ این تروریست قطعی است.
نماینده ولی فقیه در نیروی سپاه قدس گفت: داعش دست پرورده آمریکاست و مورد حمایت برخی از کشورهای منطقه است و این تروریست ها زاییده حمایت این کشورها هستند.
ابوبکر البغدادی که بود؟
"ابراهیم بن عواد بن ابراهیم البدری" در سال 1971 در شهر سامراء عراق متولد شد. وی دارای نام و القاب زیادی است ازجمله «علی البدری السامرایی»، « ابو دعاء»، «دکتر ابراهیم»، « الکرار» و بالاخره « ابوبکر البغدادی» است. وی فارغ التحصیل دانشگاه اسلامی بغداد است و دوره های لیسانس و فوق لیسانس و دکترا را در این دانشگاه گذرانده و به عنوان استاد و معلم و داعیه مذهبی در عراق فعالیت کرده و با فرهنگ اسلامی و علوم و فقه شرعی آشناست و اطلاعات زیادی نیز در علوم تاریخی دارد. در خانواده ای متدین و دارای عقاید سلفی تکفیری متولد شده و نام او را «ابراهیم بن عواد بن ابراهیم البدری» گذاشتند. شیخ عواد بن ابراهیم پدر او از بزرگان عشیره « آل بو بدری » در عراق است که اصل آن به قریش باز می گردد و عموهای او از از داعیه های اسلامی در عراق می باشند.
البغدادی فعالیت های خود را ابتدا در زمینه های مُبلغ مذهبی و تربیتی آغاز؛ ولی سپس مسیر خود را به سوی فعالیت های تروریستی تغییر داد و به عنوان یکی از قطب های سلفی جهادی و برجسته ترین رهبران مذهبی در دو استان دیالی و سامراء در عراق مطرح شد. نخستین فعالیت های تروریستی او از مسجد امام احمد بن حنبل اغاز شد و گروه های کوچکی در منطقه تشکیل داد که به عملیات تروریستی در عراق و جنگ های خیابانی که عراق طی سال های گذشته شاهد آنها بود دست زدند. وی سپس گروهی به نام «گروه اهل سنت و جماعت» را با همکاری برخی از شخصیت های بنیادگرا که اندیشه و روش و هدفی همانند او داشتند تشکیل داد و فعالیت های خود را در بغداد، سامراء و دیالی گسترش داد و سپس با این گروه خود به مجلس شورای مجاهدین پیوست و هیئت های شرعی را در این مجلس سازماندهی کرد و خود به عنوان یکی از اعضای مجلس تا اعلام داعش در آن فعالیت کرد.
بین « ابی بکر البغدادی» و « ابی عمر البغدادی» روابط عمیقی برقرار شد تا حدی که ابی عمر البغدادی پیش از به قتل رسیدن وصیت کرد که ابی بکر البغدادی به عنوان جانشین وی برای رهبری داعش انتخاب شود. چنین اتفاقی در ماه اوت 2010 روی داد و ابو بکر البغدادی به عنوان امیر داعش برگزیده شد.
داعش دارای تاریخچه خونین طولانی است. از هنگامی که ابی بکر البغدادی رهبری این گروه را به عهده گرفت (به غیر از عملیاتی که القاعده در عراق در دوران الزرقاوی و پس از او به آنها دست زد) در عملیات و حملات تروریستی گسترده ای شرکت کرد که در آنها هزاران عراقی جان خود را از دست دادند. مشهورترین این عملیات حمله به مسجد ام القری در بغداد است که به کشته شدن خالد الفهداوی نماینده مجلس عراق انجامید. همچنین حملات انتقام جویانه مربوط به قتل اسامه بن لادن رهبر شبکه القاعده که به شهادت صدها نفر از نیروهای ارتش و پلیس عراق و شهروندان عراقی منجر شد از دیگر جنایت او به شمار می رود. البغدادی در سایت اینترنتی شبکه القاعده مسئولیت یکصد عملیات انتحاری برای انتقام جویی از قتل بن لادن را به عهده گرفت و سپس به عملیات دیگری از جمله حمله به مقر وزارت دادگستری و حمله به زندان های ابوغریب و الحوت دست زد.
حضور البغدادی در زندانهای آمریکا
حدود دو سال و نیم گذشته بود که شبکه سیبیاس نیوز (CBS News) آمریکا تصویری از «ابوبکر البغدادی» خلیفه گروه تروریستی داعش منتشر کرد.
شبکه سیبیاس اعلام کرده بود که این عکس مربوط به سال ۲۰۰۴ و زمانی است که البغدادی در زمان اشغال عراق توسط آمریکا در زندان «بوکا» در جنوب عراق به سر میبرد.
سرکرده داعش در عکس منتشر شده لباس زردرنگ زندانیان بوکا را بر تن داشته و عینک زده است.
انتشار این تصویر به وضوح ثابت میکند که آمریکا زمانی که هیچکس تصویری از خلیفه داعش و اطلاعات دقیقی از هویتش نداشت هم عکس و هم اطلاعاتش را داشته است.
بوکا، یک زندان آمریکایی در شهر بصره عراق بود که معروفترین تروریستهای افراطی در آن مستقر بودند و برخی از آنان در سال ۲۰۰۹ توسط آمریکاییها آزاد شدند.
"ابوبکر بغدادی"، "ابومسلم ترکمانی" معاون سرکرده، "حجی بکر" و "ابوقاسم" دو فرمانده نظامی داعش، به صورت اتفاقی یکدیگر را در سوریه پیدا نکردند، بلکه آنها زندانیان زندان بوکا بودند.
بوکا از مجهزترین زندانهای عراق بود و به همین دلیل، بسیاری از زندانیان "ابوغریب" به آن مکان منتقل میشدند که در این بین، ۹ تن از فرماندهان ارشد کنونی داعش مدتی را در این زندان سپری کردند.
یکی از نظامیان سابق آمریکا نیز چندی پیش در مقالهای در روزنامه نیویورک تایمز در خصوص سابقه حضور فرماندهان داعش در زندانهای آمریکا نوشت: ابوبکر بغدادی و دیگر افراطیون به دنبال حمله به آمریکا بودند و آنها با گذراندن روزهایی از زندگی خود در زندانهای تحت مدیریت آمریکا در عراق افراطیتر شدند. باید گفت که زندانهای آمریکا یک دانشگاه مجازی تعلیم تروریسم برای زندانیها بود.
هیلاری کلینتون: داعش را خودمان ساختیم
وزیرخارجه سابق آمریکا در کتاب خود با عنوان "گزینههای دشوار" سخنان غافلگیر کنندهای را مطرح ساخته و اذعان کرده است که داعش در واقع ساخته دست آمریکا با هدف تقسیم خاورمیانه است.
هیلاری کلینتون، وزیر خارجه سابق آمریکا در کتاب خاطرات خود که در آمریکا چاپ شد، نوشته است: ما وارد جنگ عراق، لیبی و سوریه شدیم و همه چیز بر وفق مراد و بسیار خوب بود اما ناگهان انقلاب مصر در 30 ژوئن رخ داد و همه چیز ظرف 72 ساعت تغییر کرد.
وی در ادامه آورده است: من به 112 کشور جهان سفر کرده بودم و با برخی از دوستان این توافق حاصل شد تا به محض اعلام تاسیس داعش این گروه به رسمیت شناخته شود اما ناگهان همه چیز فروپاشید. توافق شده بود تا دولت اسلامی(داعش) در روز 5 / 7 / 2013 اعلام شود و ما منتظر اعلام تاسیس آن بودیم تا ما و اروپا هرچه سریعتر آن را به رسمیت بشناسیم.
ترامپ: آمریکا موسس داعش بود
همچنین دونالد ترامپ درباره تاسیس داعش توسط باراک اوباما و هیلاری کلینتون میگوید: "داعش دارد به رئیسجمهور اوباما احترام و ارج مینهد. او موسس داعش است و به داعش کمک مالی کرد".
وی افزود: "من این را هم میگویم که هیلاری کلینتون حقهباز، هم (به همراه اوباما) موسس داعش بوده است."
آنچه با تایید هلاکت ابوبکر البغدادی توسط منابع داعشی مسلم میشود این است که عمر این گروه تروریستی رو به پایان است و با توجه به نقش آمریکا، عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی در تشکیل و حمایت مالی از این گروه، باید گفت که بار دیگر برنامه مثلث عربی، عبری و آمریکایی برای مدیریت منطقه خاورمیانه با شکست روبهرو شده است.
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده