شرکت پپسی PepsiCo این اتهامات را همواره رد میکرد و در ابتدا ادعا داشت که 4-MeI در نوشیدنیها، سالم است و بعدها اعلام کردند این ماده شیمیایی را از محصولات خود حذف کردند و از آن زمان دیگر برچسب هشدار سرطان را بر روی محصولات پپسی در کالیفرنیا نچسباندند.
"پپسی ادعا میکند که ماده شیمیایی 4-Mel سالم است و اشاره دارد که سازمان غذاوداروی آمریکا FDA و سایر سازمانهای نظارتی، ناسالم بودن این ماده شیمیایی را نپذیرفتهاند."
طبق گزارش USA Today، سازمان غذا و داروی آمریکا نیز اعلام کرده بود؛ یک مصرف کننده باید بیش از 1000 قوطی نوشابه در روز خورده باشد تا به مرحلهای برسد که سرطان در وی محتمل شود؛ اما، پس از مطالعه دقیق اثرگذاری این ماده روی موشها و جوندگان، معلوم شد مواد شیمیایی رنگدهی به سرطان مرتبط بوده، در نتیجه مرکز بهداشت محیط کالیفرنیا، 4-Mel را به لیست مواد سرطانزا اضافه کرد."
یک قاضی فدرال در کالیفرنیا مشتریان محصولات این شرکت را از خطرات احتمالی نوشیدن محصولات پپسی که حاوی رنگ دهنده کارامل سرطانزا است، آگاه کرد.
اکنون شرکت پپسی موافقت کرده تا برای تامین سلامت مصرف کنندگان محصولات خود، رنگ دهنده کارامل را در محصولاتی که برای فروش به ایالات متحده فرستاده میشود، بررسی کند.
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده