وی به نقل از محمد عبده در شرح نهج البلاغه، به روایتی از حضرت علی(رض) اشاره کرد به این مضمون « إِنَّهُ سَیَأْتِی عَلَیْکُمْ مِنْ بَعْدِی زَمَانٌ لَیْسَ فِیهِ شَیْءٌ أَخْفَى مِنَ اَلْحَقِّ وَ لاَ أَظْهَرَ مِنَ اَلْبَاطِلِ وَ لاَ أَکْثَرَ مِنَ اَلْکَذِبِ عَلَى اَللَّهِ وَ رَسُولِهِ » و افزود: متأسفانه در عصر خاصی قرار داریم، عصری که دروغ و فریب کالای روزانه است.
امام جمعه پاوه در ادامه به نقش مردم کرمانشاه در تاریخ انقلاب اشاره و گفت: استان کرمانشاه با جمعیتی قریب 2 میلیون نفر مرکب از شیعه و سنی و غیره؛ 8982 شهید تقدیم انقلاب کرده اند و با گذشت 38 سال از انقلاب اسلامی در انتخابات اخیر بیش از یک میلیون نفر شرکت کردند که سهم اهل سنت استان کرمانشاه حضوری 76 درصدی در انتخابات بود.
وی افزود: در زمان جنگ تحمیلی مردم سایر استانها بغیر از غرب و جنوب، فقط عزیزانشان را از دست می دادند ولی مردم کرمانشاه و بخصوص شهرهای مرزی، علاوه بر اینکه عزیزانشان را تقدیم انقلاب کردند، اموال، املاک، باغات و حتی زمینهای کشاورزی خویش را نیز از دست دادند؛ لذا می طلبد به وضعیت معیشتی مردم و اشتغال جوانان بیکار توجه خاصی گردد.
ماموستا قادری در پایان سخنان خویش با توجه به موضوع جلسه، به تدوین کتاب خاطرات خود اشاره و گفت: بعنوان وظیفه دینی و ملی و با توصیه و زحمت دوستان محترم حوزه هنری و جهد آقای علی رستمی، کتابی را در 800 صفحه تدوین و زیر چاپ است.
وی افزود: هدف از تألیف این کتاب و تحریر خاطرات این است که به نسلهای آینده بگوییم مردم ما زحمت کشیده اند و راز بقاء ما با هم بودن ماست.
وی تصریح کرد: امروز ماکت کتاب را خدمت مقام معظم رهبری تقدیم می کنم تا ان شاء الله در صورت صلاحدید با خط و امضای خود آنرا تبرک فرمایند.
گفتنی است؛ حاج ماموستا قادری، در پایان سخنانشان، ماکت کتاب " ماموستا " را تقدیم رهبر انقلاب کرد و رهبر فرزانه نیز از زحمات امام جمعه پاوه تشکر کردند.
منبع: پایگاه اطلاعرسانی دفتر امام جمعه پاوه
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده