جشنواره غذاهای سالم به مناسبت روز جهانی غذا در شهر فراغی کلاله برگزار شد و غذاهای بومی و محلی با رعایت جوانب بهداشتی در فرآیند آن ، دراین نمايشگاه در معرض ديد عموم قرار گرفت.
علیرضا ممشلی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کلاله در حاشیه این جشنواره در گفتگویی اظهار داشت: در اين جشنواره غذایی، حدود 173 غذا شرکت داده شد و بانوان شهر فراغی و روستاهای تحت پوشش، با انواع غذاهای سالم محلی (سبزيجات بخارپز-حبوبات-تخم مرغ -غذاهای محلی و... ) دلمه به اين جشنواره آمدند تا در يک رقابت سالم غذای با کيفيت و سالم و ارزان را در معرض دید عموم قرار دهند.
خانم چرابین کارشناس بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت شهرستان کلاله نیز گفت: ملاک انتخاب غذای برتر از دیدگاه کارشناس (طعم و مزه-نوع پخت-تزئین و نوآوری و خلاقیت-مرقون و به صرفه بودن-نوع روغن مصرفی)می باشد و محوریت برگزاری جشنواره ترویج استفاده از سبزی و حبوبات و میوه در سبد غذای خانوار است.
گفتنی است پس از داوری غذاها، از 60 نفر از شرکت کنندگان که غذاهای ارائه شده آنها از حبوبات، سبزيها و کمترين میزان روغن و نمک تهیه شده بود تجلیل شد.
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده