عبدالهی در گفتگویی اظهار داشت: در شهرستان کلاله با معضل های همچون تداخل های صنفی و انتشار آگهی ها و تبلیغات غیر مجاز در اصناف هستیم که برابر قانون با جدیت با متخلفین برخورد خواهیم کرد.
وی افزود: وفق مفاد تبصره 2 ذیل ماده 17 قانون نظام صنفی افراد صنفی مجاز به تبلبغات خلاف واقع برای جلب مشتری نیستند و در صورت مبادرت به این امر طبق ماده 68 این قانون با آنها برخورد می شود.
مسئول بازرسی و نظارت اتاق اصناف کلاله ادامه داد: در تبصره 3 ماده قانون یاد شده انتشار هرگونه آگهی تبلیغاتی توسط فرد صنفی فاقد پروانه کسب معتبر تخلف محسوب می شود و متخلف به پرداخت جریمه نقدی 1 میلیون ریال تا 250 میلیون ریال محکوم می شود و در این راستا می طلبد که رسانه های گروهی، چاپخانه ها و موسسات چند رسانه ای پیش از انتشار هر نوع آگهی و تبلیغات از فرد صنفی پروانه کسب معتبر را درخواست کنند و درصورت عدم رعایت این موضوع به جریمه نقدی موضوع این تبصره محکوم می شوند.
وی تصریح کرد: به دلیل وجود صراحت قانون راجع به ارائه پروانه کسب معتبر و اینکه امکان ارائه پروانه های کسب جعلی و غیر معتبر نیز متحمل است، بنابر این باید چاپ هرگونه آگهی تبلیغاتی در خصوص کالا و خدمات در رسانه های مربوطه با معرفی نام از اتحادیه های صنفی ذیربط و یا اتاق اصناف شهرستان و با ارائه یک نسخه تصویر پروانه کسب ممهور به مهر اتحادیه صورت پذیرد.
عبدالهی که بخش اعظم سخنان خود را به موضوعات یاد شده اختصاص داد، تصریح کرد: مراجعه افراد فاقد پروانه کسب معتبر به مراکز انتشاراتی و رسانه ای و ... جهت انجام امور فوق بدون ارائه معرفی نامه مجاز صادره از سوی اتحادیه مربوطه، موجه نبوده و در صورت اجابت خواسته افراد مزبور از سوی مسئولین انتشاراتی، وفق ماده 68 و تبصره 3 ذیل ماده 17 قانون نظام صنفی با متخلفین برخورد می شود.
تداخل صنفی تخلف است و با جدیت برخورد می کنیم
مسئول بازرسی و نظارت اتاق اصناف کلاله به تداخل صنفی در این شهرستان نیز اشاره داشت و گفت: براساس ماده 68 و بند یک ماده 37، افراد صنفی مجاز به عرضه کالا و خدماتی که براساس مصوب کمیسیون نظارت به اتحادیه ها و از آن طریق به اصناف اعلام شده، هستند و در غیر این صورت تداخل صنفی بوده و تخلف محسوب می شود که میزان جرایم تخلفات طبق ماده 68 به این شرح است:
عدم رعایت مفاد مواد 16 و 17 و مقررات موضوع بند(ک) ماده 37 قانون از سوی فرد صنفی تخلف محسوب می شود و متخلف به پرداخت جریمه نقدی در اولین بار 2 میلیون و 500 هزار ریال، در وهله بعدی 6 میلیون و 300 هزار ریال و در نتیجه برای سومین بار و مراتب بعدی به 12 میلیون و 500 هزار ریال محکوم می شود.
وی یکی از عمده تخلفات صنفی را عدم نصب برچسب قیمت کالا و عدم استفاده از تابلوی نرخ و دستمزد خدمت در محل کسب یا حرفه دانست و گفت: برابر قانون جریمه این افراد 80 هزار تومان در هر مرحله است.
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده