به گزارش کلاله خبر به نقل از راه دانا؛ با نزدیک شدن به ایام انتخابات مجلس شورای اسلامی، گروهها سیاسی فعال سراسر کشور به دنبال آن هستند تا با ارائه لیستی واحد بیشترین سهم از کرسیهای سبز بهارستان را به خود اختصاص دهند.
اما هر یک از این گروههای سیاسی هم برای خود بایدها و نبایدهایی دارند که کاندیداها را بر اساس آن بایدها و نبایدها برای لیستهای انتخاباتی خود گزینش میکنند.
اصولگرایان و اصلاحطلبان که دو جبهه فعال سیاسی کشور محسوب میشوند هم از ماهها قبل به دنبال ایجاد وحدت و همبستگی در انتخابات، جلسات متعددی را برگزار کردند. در حالی که در هفته گذشته لیست انتخاباتی اصولگرایان تهران برای انتخابات مجلس منتشر شد اما هنوز خبری از لیست اصلاحطلبان نیست، لیستی که تاخیر در انتشار آن موجب شده تا گمانهزنیهای گوناگونی درخصوص آن صورت گیرد.
شنیدهها حاکی از آن است که ائتلاف اصلاحطلبان با حامیان دولت در روزهای نزدیک به انتخابات و اختلاف این دو گروه با یکدیگر بر سر انتخاب سرلیست و حضور یا عدم حضور چندتن از کاندیداها موجب تاخیر در انتشار لیست انتخاباتی اصلاحطلبان در تهران شده است.
محمدرضا عارف رئیس شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان در خصوص نحوه گزینش کاندیداهای اصلاحطلب میگوید: ما با شیوه کاملا علمی فرمی با شاخصهای معین معروف به فرم ارزیابی مجلس را تدوین کردهایم و ویژگیهای یک شخص علمی، مدیریتی، ایثارگری، فعالیتهای سیاسی و عقبه اصلاحطلبی را امتیازبندی کردهایم ودر مجموع هزار امتیاز به این شاخصها دادهایم و معادل امتیازی که به بالاترین مقام اجرایی داده شده، به جوان و زن بودن یعنی 50 امتیاز دادهایم.
وی گفت: قرار بر این شده است که براساس این فرم «فام» کاندیداهای نهایی مجلس شورای اسلامی را معین کنیم. بعد از معرفی پایگاه اطلاعرسانی اصلاحطلبان حدود 300 نفر آمادگی خود را برای حضور در لیست انتخاباتی ما معرفی کردند و با بررسیهای اولیه کمیته ارزیابی تشکیل شد که بنای عضویت در این کمیته عقبه سیاسی و حزبی بودن نداشته است. در ادامه حضور 130 فرد برجسته در کمیته ارزیابی انتخاب شدند و مصاحبهای از آنها گرفته شد و در مصاحبه فرمی برای تکمیل به آنها دادیم و از آنها 3 نفر معرف خواستیم تا با آنها حرف بزنیم که سابقه اصلاحطلبی آنها مشخص شود؛ چرا که سابقه اصلاحطلبی خط قرمز ماست و همه کسانی که در لیست ما هستند، باید اصلاحطلب باشند.
در شرایطی که عارف سابقه اصلاحطلبی را خط قرمز این جبهه سیاسی میداند، کواکبیان دبیر کل حزب مردم سالاری از حضورعلی مطهری کاندیدایی که پیش از این در لیست اصولگرایان و با عنوان اصولگرایی وارد مجلس شده بود در لیست اصلاحطلبان خبر داد و گفت: مطهری قطعا در لیست اصلاحطلبان خواهد بود.
عارف در قسمت دیگری از سخنرانی خود در جمع جوانان اصلاحطلب با اشاره به موضوع ائتلاف با حامیان دولت میگوید: به مردم قول می دهیم به هیچ وجه هویت و گفتمان اصلاحطلبی را فدای مسائل کوتاه مدت خود نمیکنیم.
حال سوالی که به وجود میآید این است که اصلاحطلبان چطور خطوط قرمز خود را نادیده میگیرند و زمینه را برای حضور فردی اصولگرا در لیست خود فراهم میکنند؟
متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده