معرکه گیری بازداشتی های فتنه 88 در گلستان برای چیست ؟

رمز گشایی از تحرکات مشکوک بسطامی در گلستان / جوانان جویای نام به دنبال تصاحب بهارستان

1403-07-03 08:07:28
0
41

سرویس سیاسی: نتیجه بازی دوگانه بسطامی در بهترین حالت ممکن ، یار گیری برای جریانات مساله دار از میان جوانان گلستانی و بومی کردن فتنه در استان بوده که در نهایت نقش خود را با هدایت شورای جوانان اصلاح طلب گلستان در مسیر یک حزب و جریان کشوری و ملی نوظهور تکمیل می کند .

 

به گزارش گلستان ما ، برگزاری همایش سراسری جوانان اصلاح طلب در تابستان سال گذشته در شهرکرد ، نقطه آغازین طرحی بود که در آن نیروهای جوان قدیمی و جدید خود را از سراسر کشور در کنار هم جمع کنند و با تشکیل " ستاد ملی جوانان اصلاح طلب کشور " ، به خیال خود برنامه ریزی اولیه جهت آماده شدن برای بازسازی تشکل های جوانان اصلاح طلب کشور و استان ها و برداشتن خیز برای تسخیر انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی را رقم بزنند .

این همایش با شرکت حدود ۵۰۰ نفر از جوانان عضو ستاد ملی جوانان اصلاح طلب سراسر کشور و با حضور و سخنرانی محمدرضا خاتمی ، حسین مرعشی ، حسین کمالی ، غلامعلی رجایی و جمعی از سیاسیون و با قرائت پیام های هاشمی رفسنجانی و سیدمحمد خاتمی خطاب به جوانان برگزار گردید .

در این همایش دو روزه در شهرکرد ، از جوانان استان گلستان : نیکان آرخی بعنوان مجری مراسم ، مقداد کیانی و محسن مهیمنی بعنوان هیئت اجرایی ، محمد کیقبادی ، حسن رضایی و یاسر کُر حضور داشتند .

تلاش برای راه اندازی " پارلمان جوانان اصلاح طلب " و تمرین دموکراسی برای تصاحب کرسی های بهارستان قله نهایی این طرح و فعالیت های سعید نورمحمدی و دیگران در کشور و سیاوش بسطامی و دیگران در استان گلستان است .

در این راستا است قرار است برای 31 استان کشور پارلمان محلی جوانان اصلاح‌طلب راه‌اندازی شود که در حال حاضر در 10 استان فعال شده است و روز جمعه استارت تشکیل این پارلمان در استان گلستان زده شد .

بیان عبارت " انتخابات مجلس دهم عرصه « اصلاح طلبان جوان » است " از سوی نورمحمدی در اردیبهشت ماه 93 و ایراد مواردی در همایش روز گذشته در آزاد شهر به خوبی مؤید همین مساله است .

آنجا که نورمحمدی در همایش آزادشهر سخنانی از این قبیل به زبان می آورد : " ما باید با بازاندیشی در برخی رفتارها ، نسل دوم اصلاح طلبان را به خوبی شکل بدهیم و با تجربه های ارزشمند بدست آمده در سال های 88 و 92 به فعالیت های تشکیلاتی و سیاسی زیر نظر سیدمحمد خاتمی بپردازیم و باید جریان اصلاحات به نسل دوم خود اعتماد کند و بپذیرد جوانانی که تا دیروز بار فعالیت های اجرایی ستاد های انتخابات اصلاح طلبان را بر دوش داشته اند ، امروز به سیاستمدارانی تبدیل شده اند که باید حرفشان را شنید ، توانایی شان را برای تداوم بخشیدن به روند پر فراز و نشیب اصلاح طلبی باور کرد . "
اینها یعنی عبور مسالمت آمیز از نسل اول اصلاح طلبان و پوست اندازی ظاهری اصلاحات .

اگرچه تجربه تشکیل دولت کهنسالان تدبیر و امید و بازگشت پر قدرت بازنشستگان مدعی اصلاح طلبی به صحنه قدرت ، تحقق این آرزوی جوانان اصلاح طلب را بر باد خواهد داد ولی به مانند ضرب المثل " آرزو بر جوانان عیب نیست " تلاش این جوانان از جهاتی دیگر ارزشمند خواهند بود . ( که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم )

همچنین برخی دیگر از اعضای شورای ملی جوانان اصلاح طلب کشور پیش بینی می‌کنند که با راه‌اندازی این تشکل ، هم یک انگیزه حزبی میان هواداران ایجاد می شود و هم اینکه این کار یک نوع تمرین دموکراسی است که با این کار می توان جوانان اصلاح‌طلب را به دور هم جمع کرد و این همان کاری است که تجربه اش در تشکیل حزب مشارکت ، سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ، مردمسالاری ، کارگزاران سازندگی و ... موجود است .

از طرف دیگر این کار مورد استقبال سران اصلاحات قرار گرفته و دست‌اندر کاران تشکیل این پارلمان را تشویق و ترغیب به ادامه کار کرده اند . ( که گرفتن سواری و برداشت محصول در فصل درو را یاد آوری می کند )
خاطر نشان می شود از ماه‌ها پیش جریان مدعی اصلاح‌طلبی فعالیت های خود را برای ورود به انتخابات بعدی مجلس شورای اسلامی آغاز کرده و برنامه ریزی های گسترده ای را در این زمینه انجام داده است .

فعالیت سیاوش بسطامی و جمعی از جوانان اصلاح طلب استان گلستان هم که از سال گذشته و به بهانه رد صلاحیت هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری با تشکیل " شورای هماهنگی جوانان اصلاح طلب استان گلستان " تحت عنوان " وفاق " شکل گرفته است در راستای همین طرح ملی و کشوری به حساب می آید .

این شورای جوانان مورد حمایت شورای هماهنگی اصلاح طلبان بزرگسال گلستان ، بخصوص حسین رفعتی و هاشم مهیمنی است که اراده و نقطه نظرات آنان از کانال علی خاری و محسن مهیمنی در میان این شورای جوانان اعمال می گردد .
در این بین ، سیاوش بسطامی با مسئولیتی که از سوی استاندار گلستان به عنوان رابط جوانان دارد و از طرفی دوستی و رابطه او با بسیاری از افراد و جریانات مساله دار در تهران باعث شده تا وی با سوء استفاده از جایگاه خود با ایفای نقش در یک بازی دوگانه ، از طرفی جوانان استان را به دور خود جمع کند و از طرف دیگر جاده صاف کن حضور فتنه گران و افراد مساله دار در استان باشد .

نتیجه این بازی دوگانه وی در بهترین حالت ممکن ، یار گیری برای جریانات مساله دار از میان جوانان گلستانی و بومی کردن فتنه و برخی نافرمانی های مدنی در استان بوده که در نهایت نقش خود را با هدایت شورای جوانان اصلاح طلب گلستان در مسیر یک حزب و جریان کشوری و ملی نوظهور تکمیل می کند .

در این میان یک سوال جدی و اساسی که وجود دارد چگونگی و منابع تامین هزینه های مالی این شورا و برنامه های متعدد آن است . در حالی که با قیمت ها و سنگینی هزینه های مالی این روزها همه به خوبی می دانند برگزاری یک همایش استانی ، دادن چند نوبت افطاری ، شرکت در برنامه های کشوری ، برگزاری تجلیل روز خبرنگار ، هزینه های هفتگی هیئت سدره المنتهی ، چندین جلسه در مرکز استان و ... چقدر بالا خواهد بود .

اگر گفته شود که این هزینه ها از سوی استانداری گلستان تامین می شود که واقعا جای تبریک دارد ! و اگر گفته شود که از طرف اعضای مجمع تامین می شود که جای تحسین دارد ! و اگر گفته شود که از سوی بالادستی های حزب جدید التاسیس از تهران داده می شود که جای تعجب دارد ! و اگر گفته شود از سوی افراد پشت صحنه و برخی بزرگان اصلاح طلب استان تامین می شود جای ... دارد ! و اگر ... .
علی ایحال آنچه که با این روند و در این فرایند افراطی و رادیکال سیاسی اتفاق می افتد از چند وجه خارج نیست :


1. هزینه کردن از جایگاه و اعتبار استانداری گلستان .
2. سرگرم کردن جوانان استان به یک سری از مباحث تکرای و بی نتیجه سیاسی .
3. بومی کردن برخی رفتارهای نامناسب سیاسی و اجتماعی با دعوت و حضور مکرر افراد مساله دار به استان .
4. شخصیت سازی های کاذب سیاسی برای برخی از جوانان استان با برخورداری از رانت های سیاسی و مالی و فامیلی .
5. ایجاد و تقویت توهم و خیال پردازی در دست اندرکاران و اعضا شورای جوانان اصلاح طلب مانند توهم پیروزی ایجاد شده در یکی از کاندیداهای انتابات سال 88 ناشی از اطلاعات غلط .
* مطلب تکمیلی :
سعید نورمحمدی کیست ؟

نورمحمدی از مشاوران خاتمی و جوانترین عضو شورای مشورتی وی است . وی از اعضای شاخه جوانان حزب منحله مشارکت بود که از ابتدای تشکیل حزب منحله مشارکت ایران اسلامی عضو این حزب شد و در شاخه دانش آموزی حزب فعالیت می‌کرد.
در دوران فتنه 88 وی یکی از فعالین فتنه بوده که اگرچه وی از اتهام تبلیغ علیه نظام تبرئه شد اما در مورد اتهام اجتماع و تبانی به قصد بر هم زدن امنیت کشوربه یکسال حبس تعزیری، 4 سال حبس تعلیقی ( به مدت 5 سال ) و نیز به 30 سال محرومیت از فعالیت‌های سیاسی و حضور در احزاب محکوم شد.

در حالی که بنا بود دومین مجمع سالانه شورای هماهنگی جوانان اصلاح طلب گلستان با حضور و سخنرانی سعید الله بداشتی یکی از بازداشتی های فتنه 88 برگزار شود در تغییری شبانه و ناگهانی سعید نورمحمدی از دیگر بازداشتی های فتنه 88 به گلستان می آمد و در مجمع شورای جوانان اصلاح طلب در آزادشهر سخنرانی کرد .

نگاهی گذرا به سوابق و فعالیت های سیاسی و اجتماعی سعید نورمحمدی این نکته را بخوبی اثبات می کند که وی نسبت به سعید الله بداشتی از وسعت و عمق بیشتری در فتنه گری برخوردار بوده است که با یک جستجوی ساده یکی از 2عبارت : " سعید نورمحمدی بازداشت شد " یا " سعید نورمحمدی آزاد شد " در اینترنت ، به تعداد زیادی اخبار و مطالب در خصوص فعالیت ها ، بازداشت ، محکومیت و آزادی وی در رسانه های داخلی و رسانه های اپوزیسیون خارج از کشور بر می خورید که نشان از میزان و کیفیت فعالیت های ضد انقلابی و رادیکال وی علیه نظام اسلامی بوده است .
 
فرامرز  گلستانی

نظرات

متاسفانه نظری هنوز درباره این مطلب منتشر نشده

ثبت دیدگاه

خانه شهرستان گلستان اخبار